Home TOP NEWS Τα μπράβο στον Λοΐζου δείχνουν τον δρόμο και στα άλλα ταλέντα…

Τα μπράβο στον Λοΐζου δείχνουν τον δρόμο και στα άλλα ταλέντα…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν από την Δευτέρα βρίσκεται στην Κύπερούντα όπου εκεί συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το γραφείο τύπου της ομάδας μας το απόγευμα της Τετάρτης (8/7) ανέβασε στα ΜΚΔ, βίντεο από την προπόνηση που έγινε στο ορεινό χωριό (δείτε εδώ) και στο οποίο μέσα από αυτό ακούγονται οι οδηγίες του βοηθού του Χένινγκ Μπεργκ, Στάνισλαβ Σοκολόφσκι.

Το “δεξί” χέρι του Νορβηγού κόουτς, στο βίντεο των 20δευτερολέπτων ακούστηκε να λέει μπράβο στο νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λοίζο Λοίζου και μετά από λίγο ακούστηκε να του κάνει κάποιες υποδείξεις.

Το σκηνικό με τον Λοίζο στην προπόνηση αποδυκνυεί αυτό που αναφέραμε σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, ότι ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του πιστεύουν αρκετά στα νεαρά ταλέντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γι αυτό άλλωστε τους έδωσαν χώρο στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας είναι σημαντικό τόσο για τους μικρούς, όσο και για τον Νορβηγό κόουτς της ομάδας μας, να δοθεί η ευκαιρία στα νεαρά ταλέντα έτσι ώστε να δείξουν στον Χένινγκ Μπεργκ το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Διαβάστε κι αυτό: Δίνει βήμα στα νιάτα ο Μπεργκ!

Διαβάστε κι αυτό: Δίνει χώρο και στα ταλέντα ο Μπεργκ!