Home TOP NEWS Τετάρτη με Ολυμπιακό Πειραιώς και Πέμπτη με Ζαλαεργκεζέγκι

Τετάρτη με Ολυμπιακό Πειραιώς και Πέμπτη με Ζαλαεργκεζέγκι


Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την στιγμή που παρέμεινε στην Κύπρο έψαχνε ένα δυνατό αντίπαλο για φιλικό πριν από τα προκριματικά του Champions League και φαίνεται ότι ένας εξ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πρόταση στην ομάδα μας για να δώσουν φιλικό αγώνα την Τετάρτη (29/7) και λίγες μέρες πριν την μεγάλη τους “μάχη” με την Γουλβς, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να απαντάει θετικά στην πρόταση των “ερυθρολεύκων”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια μέρα μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, την Πέμπτη (30/7), η ομάδα μας προγραμματίζει να τα πει φιλικά με την Ζαλαεργκεζέγκι της Ουγγαρίας στο ΓΣΠ και έστω κι είναι “κολλητό” με αυτό με τον Ολυμπιακό το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

Συνεπώς από την στιγμή που μέσα σε ένα διήμερο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί σε δύο φιλικά παιχνίδια, ένα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ένα με την Ζαλαεργκεζέγκι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Χένινγκ Μπεργκ να χρησιμοποιεί στα συγκεκριμένα ματς διαφορετικούς παίκτες.

Τέλος να επισημάνουμε, ότι ο Ολυμπιακός ναι μεν έκανε πρόταση για να γίνει ο αγώνας στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίστει τις αμέσως επόμενες μέρες, όπως επίσης θα ξεκαθαριστεί και το γήπεδο στο οποίο θα λάβει χώρα το συγκεκριμένο φιλικό.