Home TOP NEWS Τι μπορεί να δώσει ο Κίκο στην ΟΜΟΝΟΙΑ…

Τι μπορεί να δώσει ο Κίκο στην ΟΜΟΝΟΙΑ…


Από χθες το απόγευμα ο Κίκο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα φοράει την «πράσινη» φανέλα τουλάχιστον για τα επόμενα 2χρόνια.

Ψάχνοντας λίγο για το ποιος είναι ο Φρανσίσκο Κικό (διαβάστε το «who is who» εδώ), είναι γεγονός ότι διαπιστώσαμε ότι ένας ποδοσφαιριστή που δεν έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στον Πορτογάλο με τα οποία μπορεί να δώσει το κάτι διαφορετικό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο 27χρόνος ακραίος μπακ, στα παιχνίδια που τον παρακολουθήσουμε όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά και στις άλλες ομάδες που έπαιξε ενώ βρισκόνταν στο εξωτερικό, διαπιστώσαμε ότι είναι ένας μπακ με επιθετικές αρετές, που δεν διστάζει να αφήσει τα αμυντικά του καθήκοντα και να επιτεθεί.

Επίσης ο Κίκο διακρίνεται για την ταχύτητα του, αλλά και την άριστη τεχνική του και επίσης είναι παίκτης που δεν φοβάται να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά. Μπορεί στην ποδοσφαιρική του καριέρα να μην πέτυχε πολλά γκολ όμως είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του, επίσης έδειξε να είναι και σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ.

Το γκολ του με τον Αποέλ:

Mε την απόκτηση λοιπόν του Κίκο, ο Χένινγκ Μπεργκ και η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζουν στο «οπλοστάσιο» τους ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη προοπτική, ο οποίος μαζί με τον Γιαν Λέτσιακς θα αποτελέσουν ένα ισχυρό δίδυμο στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την ποιότητα και την αξία του Τσέχου αμυντικού την γνωρίζουμε όλοι και συνεπώς, για να βρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Κίκο θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά.