Home TOP NEWS Το πρωτόκολλο θα καθορίσει τα επόμενα βήματα για τα διαρκείας

Το πρωτόκολλο θα καθορίσει τα επόμενα βήματα για τα διαρκείας


Ο κόσμος και κυρίως οι ομάδες περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις αποφάσεις που θα παρθούν όσον αφορά το ποσοστό παρουσίας οπαδών στα γήπεδα, το οποίο θα καθοριστεί από το πρωτόκολλο που συστάθηκε από την Ιατρική επιτροπή της ΚΟΠ και εξετάζεται από το Υπουργείο Υγείας.

Την ερχόμενη Πέμπτη (16/7) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρωτόκολλο για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, θα πάρει την τελική του μορφή και θα τεθεί σε ισχύ, με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να το αναμένουν για να δουν πως θα προχωρήσουν με τα εισιτήρια διαρκείας.

Διαβάστε αυτό: Το επόμενο 48ωρο τα νεότερα για το πρωτόκολλο

Πάντως τα επιδημιολογικά δεδομένα το τελευταίο διάστημα είναι σε πολύ καλά επίπεδα στην Κύπρο, ωστόσο ο φόβος για νέα έξαρση του κορωνοϊού ωθεί τους αρμόδιους να δράσουν προληπτικά και έτσι το σενάριο που θέλει παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό 33% της χωρητικότητας των γηπέδων είναι αρκετά ορατό.

Αν όντως ισχύσει το πιο πάνω τότε στο ΓΣΠ θα επιτρέπεται είσοδος στις κερκίδες σε 7 περίπου χιλιάδες οπαδούς, μαζί με αυτούς της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας, έτσι αναγκαστικά θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό διάθεσης των season tickets ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και για τους μη κατόχους.

Η Πέμπτη πάντως δεν είναι πολύ μακριά, μέρα την οποία οι αρμόδιοι του κράτους θα «κλειδώσουν» τις αποφάσεις τους , με τoυς ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τις περιμένουν έτσι ώστε να μπορέσουν να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους, όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας.