Home TOP NEWS Αναφορά στον Μαυρία όταν έπαιξε στα δεκαέξι στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αναφορά στον Μαυρία όταν έπαιξε στα δεκαέξι στο Τσάμπιονς Λιγκ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και ο Χάρης Μαυρίας θα έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Και γιατί λέμε ξανά; Επειδή ο Ελλαδίτης μπακ χαφ της ομάδας μας, όταν ήταν σε ηλικία 16ετών είχε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ φορώντας φυσικά άλλη μια “πράσινη” φανέλα, αυτή του Παναθηναϊκού.

Για τον Ελλαδίτη αμυντικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε αφιέρωμα της ιστοσελίδας sport-fm.gr το οποίο κάνει αναφορά στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Χάρης Μαυρίας.

Η αναφορά του sport-fm.gr

«Δεν γινόταν αυτή η λίστα να μην έχει έστω και έναν Έλληνα. Ο Χάρης Μαυρίας όταν ήταν 16 ετών και 242 ημερών, μπήκε στο top5 των νεαρότερων νεοεισαχθέντων στο Champions League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ματς για τον τέταρτο όμιλο του Champions League κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν μπορεί να μην είχε γκολ και θέαμα ήταν, όμως, ιστορικό για το νεαρό άσο του «τριφυλιού» τότε. Μπήκε 12 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού και ο μέσος τότε προσπάθησε να αποδείξει τις ικανότητες που οι «πράσινοι» ήταν σίγουροι ότι διέθετε. Μάλιστα, έγινε ο νεαρότερος παίκτης της ομάδας που σκόραρε σε ευρωπαϊκό αγώνα και τώρα πια, βρίσκεται στην Κύπρο όπου αγωνίζεται με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα της χώρας».