Home TOP NEWS Από την Primetel το Αραράτ – ΟΜΟΝΟΙΑ!

Από την Primetel το Αραράτ – ΟΜΟΝΟΙΑ!


Ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα μεταδοθεί από την Primetel.

Οι “πράσινοι” ως γνωστόν θα ταξιδέψουν στην Αρμενία για να αντιμετωπίσουν την Αραράτ κι από την στιγμή που τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και τα πλέι – οφ της διοργάνωσης, οι φίλοι των “πρασίνων” δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Φυσικά η Primetel η οποία ανέλαβε την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα φέρει στον κόσμο της ομάδας μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ στα σπίτια τους. Ήδη η συνδρομητική πλατφόρμα άρχισε τα διαφημιστικά σποτ για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (19/8) στις 18:00.

Με την συμφωνία των τριών πλατφόρμων (Cablenet-Cytavision-Primetel) οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν όλοι την δυνατότητα να δουν τις Ευρωπαϊκές “μάχες” όλων των Κυπριακών ομάδων, αρχής γενομένης αυτής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία θα ριχτεί πρώτη στον χορό.

Aξίζει να αναφερθεί ότι είναι το πρώτο Ευρωπαικό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ιστορικά που θα προβάλει η Primetel και επίσης η τηλεοπτική πλατφόρμα θα προβάλει όλα τα προκριματικά των “πρασίνων” μέχρι τα playoff.

Το διαφημιστικό σποτ της Primetel