Home TOP NEWS Έκλεισε και ανακοινώθηκε ο Ματ στη νέα του ομάδα

Έκλεισε και ανακοινώθηκε ο Ματ στη νέα του ομάδα


Έκλεισε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ματ στην Αυστραλία. Ο Άγγλος επιθετικός αφού υπόγραψε το διετές συμβόλαιο που του πρότεινε η Macarthur FC, στην συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο της Αυστραλίας.

Μάλιστα μετά από αυτή την εξέλιξη ο προπονητής της Macarthur, Ante Milicic παραχωρήσε δηλώσεις σχετικά με την μεταγραφή του Ματ στον σύλλογο. “62 γκολ σε 113 και 10 ασίστ με την Ομόνοια. Έχει παίξει και στην Premier League. O Ματ μας ταιριάζει και είναι η καλύτερη επιλογή για την επίθεση μας.Είναι πολύ δυνατός παίκτης και ανυπομονώ να το δω να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας”

Δηλώσεις φυισκά έκανε κι από την πλευρά του ο Ματ Ντάρμπισαιρ για την μεταγραφή του:“Μετά την συνομιλία μου με τον προπονητή, η απόφαση ήταν εύκολη. Τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα αγωνιστώ στην Αυστραλία και ανυπομονώ γι΄αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση”

Τον Ματ να σημειώσουμε τον καλωσόρισε και παράγοντας της ομάδας, και συγκεκριμένα ο  Brett Emerton ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν μαζί του στην Μπλάκμπερν: “Τον ξέρω πολύ καλά και είναι εξαιρετική επιλογή. Έχει τρία παιδιά και οικογένεια. Θα  είναι μια τέλεια ευκαιρία και για τους συγγενείς του εδώ να τον δουν να αγωνίζεται”

Τέλος στο σχετικό δημοσίευμα της επίσημης σελίδας της Macarthur αναφέρει ότι ο Ματ Ντάρμπισαιρ θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και μετά θα τεθεί στην διάθεση της ομάδας.