Home TOP NEWS O δανεισμός Περέιρα έκανε τρεις τις θέσεις στον κατάλογο Α’

O δανεισμός Περέιρα έκανε τρεις τις θέσεις στον κατάλογο Α’


Ο Ζόελ Περέιρα παρά το γεγονός ότι ακολούθησε την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγωνίστηκε και σε κάποια φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας, εντούτοις ήταν εκτός πλάνων από το ρόστερ των “πρασίνων”, κάτι που σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα.

Η επιβεβαίωση για τον Ζόελ Περέιρα, δηλαδή ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακοινώνει και επίσημα τον δανεισμό του Πορτογάλου σε ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ομάδα της Ζιλ Βιθέντε.

Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την κίνηση αυτή, δηλαδή να παραχωρήσουν ξανά τον Περέιρα δανεικό και μάλιστα με όψιον αγοράς, κατάφεραν να άνοιξουν άλλη μια θέση στον κατάλογο Α’ στην οποία μπορούν να κάνουν άλλη μια προσθήκη.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και καιρό υπήρχαν δύο θέσεις ανοικτές στον κατάλογο Α’ μετά και την αποχώρηση του Ορτέγα αλλά και του Μίκου, ενώ αυτό δεν αλλάξε με την προσθήκη του Ντούρις αφού αντικατέστησε τον Ματ και η αποχώρηση του Περέιρα τις έκανε τρεις.

Η μία εκ των τρίων θέσεων που είναι ανοικτές στον κατάλογο Α’ αναμένεται ότι θα καλυφθεί με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επιθετικής γραμμής, ενώ θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε οι άλλες δύο θέσεις το πως θα αξιοποιηθούν από την ομάδα προγραμματισμού των “πράσινων” και το πως θα τις κλείσουν.