Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τον Ματ: “Ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης, επαγγελματίας, δουλευταράς...

Ο Μπεργκ για τον Ματ: “Ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης, επαγγελματίας, δουλευταράς και πολύ καλός σκόρερ”

 


Ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις που πραγματοποιήσε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, κλήθηκε να μιλήσει και για τον Ματ Ντάρμπισαιρ ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα μας.

Ο Νορβηγός κόουτς τόνισε αρκετές φορές στον σπουδαίο χαρακτήρα του Άγγλου φορ, αλλά και για τον επαγγελματισμό του Ματ σαν ποδοσφαιριστής, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του στο να παραμείνει στο ρόστερ των “πρασίνων”.

Η τοποθέτηση του Μπεργκ για τον Ματ:

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης για εμάς. Βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ για πολλά χρόνια. Συνεργάστηκα μαζί του ένα χρόνο και ήταν πολύ επαγγελματίας, δουλευταράς και πολύ καλός σκόρερ. Έκανε πάντα ότι καλύτερο μπορούσε. Σίγουρα θα θέλαμε να τον είχαμε μαζί μας περισσότερο, αλλά για οικογενειακούς λόγους μας ενημέρωσε από τον Ιανουάριο ότι δεν ήθελε να συνεχίσει τον επόμενο χρόνο. Είχαμε κάποιο χρόνο να προετοιμαστούμε αλλά είχε ήδη πάρει την απόφαση του. Έτσι παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο, ο σύλλογος, λόγω της καλής παρουσίας και του χαρακτήρα του, δεν προσπάθησε να του δημιουργήσει προβλήματα ή να τον αναγκάσει να παραμείνει γιατί αυτό δεν θα έβγαζε πουθενά έτσι κι αλλιώς.  Συνεπώς του επιτράπηκε να φύγει παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλός σκόρερ, αλλά δεν θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε να φύγει μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη. Έτσι με την έλευση του Ντούρις, τον αφήσαμε να φύγει. Σε ένα ιδανικό σενάριο θα θέλαμε να παραμείνει, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήθελε να αποχωρήσει, το σεβαστήκαμε αυτό και θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που φέραμε στην ομάδα».