Home TOP NEWS Θα ακολουθήσει και ο Μαυρίας τον ίδιο δρόμο του Λέτσιακς;

Θα ακολουθήσει και ο Μαυρίας τον ίδιο δρόμο του Λέτσιακς;


Ο Γιαν Λέτσιακς ως γνωστόν την Πέμπτη πέρασε από τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπόγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι το 2022.

Ο Τσέχος αμυντικός είναι γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει με την αξία του το νέο του συμβόλαιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αποδυκνείοντας σε όλους με την παρουσία του εντός των τεσσάρων γραμμών το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και το πόσα προσφέρει στο “τριφύλλι”.

Φυσικά ποδοσφαιριστές σαν τον Λέτσιακς υπάρχουν κι άλλοι στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εικάζουμε ότι κι αυτοί στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τον Τσέχο.

Ένας εξ αυτών και ο Χάρης Μαυρίας. Το συμβόλαιο του Ελλαδίτη με την ομάδα μας λήγει τον Μάιο του 2021 και θεωρούμε ότι η ομάδα προγραμματισμού θα κάνει την κίνηση της για να τον “δέσει” και για τα επόμενα χρόνια στο “Ηλίας Πούλλος”.

Είναι γεγονός ότι ο δεξίος μπακ χαφ από τον καιρό που ήρθε στην ομάδα μας, παρουσιάζει κάθε σεζόν όλο και καλύτερο πρόσωπο αφήνοντας ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το ότι οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες με την μεταξύ τους συνεργασία, είναι κάτι που θα πάιξει σημαντικό ρόλο και θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για να δούμε τον Μαυρία να ανανεώνει την συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ το επόμενο διάστημα.