Home TOP NEWS Αμφίβολος με ΟΜΟΝΟΙΑ ο Φορτούνης

Αμφίβολος με ΟΜΟΝΟΙΑ ο Φορτούνης


Κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική έχει υποστεί ο Κώστας Φορτούνης που έμεινε εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό και… τρέχει να προλάβει τη ρεβάνς με την Ομόνοια.

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε και την αποστολή των «ερυθρόλευκων», από την οποία απουσιάζει το όνομα του Κώστα Φορτούνη. Ο Τρικαλινός χαφ έχει υποστεί μια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και θα χάσει το ματς με τους Αγρινιώτες, με τις επόμενες προπονήσεις να κρίνουν και τη συμμετοχή του στη ρεβάνς κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο, το βράδυ της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα, άλλες εκπλήξεις δεν υπάρχουν αφού όλοι οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όπως και ο Λοβέρα που ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Καφού, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.