Home TOP NEWS Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Τιάγκο!

Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Τιάγκο!


Η γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt» που ασχολείται με μεταγραφές ποδοσφαιριστών ανά το Παγκόσμιο, στέλνει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της ομάδας μας, Τιάγκο στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κοΐμπρα.

Το πιο πάνω γεγονός είναι λογικό ότι έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας, καθώς ο Τιάγκο έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά τη νέα σεζόν με την ΟΜΟΝΟΙΑ, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο από τα τρία γκολ στα Ευρωπαίκά παιχνίδια των «πρασίνων» με την Αραράτ και την Λέγκια.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που υπέγραψε στο “τριφύλλι” το 2019, ως γνωστόν διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2021 και είναι βασικό στέλεχος της ομάδας μας κι επίσης είναι από τους παίκτες που ο Χένινγκ Μπεργκ υπολογίζει αρκετά.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας νιώθει αρκετά καλά στο “Ηλίας Πούλλος” και σε συνδυασμό με την προοπτική να αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκούς ομίλους το οποίο είναι αρκετά ορατό, σίγουρα κάνει την αποχώρηση του Βραζιλιάνου να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη παρά το γεγονός ότι η ιστοσελίδα «transfermarkt» τον έχει στείλει ήδη στην πατρίδα του.

Συμπερασματικά ο παίκτης ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι ανθρώποι της ομάδας μας δεν μίλησαν με την Κοΐμπρα και έτσι το θέμα Τιάγκο θεωρείται λήξαν…