Home TOP NEWS Match Report: Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ

Match Report: Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ


Την ήττα με 2-0 γνώρισε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, αντέξαμε για ένα ημίχρονο, συζητήσιμο το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες μας πλέον για πρόκριση είναι ελάχιστες.

Το πρώτο ημίχρονο

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε το παιχνίδι με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λανγκ και Λούφτνερ στο κέντρο της άμυνας και τους Λέτσιακς και Χούμποτσαν στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο Βίτορ και Γιόρντι και πιο μπροστά από αυτούς ο Παπουλής. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή τοποθετήθηκε ο Μποτεάκ και αριστερά ο Τιάγκο ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Σενέ.

Μπήκε με πρόθεη να κλείσει καλά τους χώρους η ομάδα μας και να τρέξει στην αντεπίθεση όποτε θα της δινόταν η ευκαιρία. Το πρώτο πεντάλεπτο ήταν κάπως αναγνωριστικό. Θέλησε να κρατήσει περισσότερο μπάλα ο Ολυμπιακός και να δείξει από την αρχή τις προθέσεις του. Στα πρώτα λεπτά έδειξε μία επιθετικότητα. Το πρώτο σουτ ήρθε στο 7ο λεπτό από τον Μπουχαλάκη το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 10 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του κόρνερ όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο 11ο λεπτό ο Μπουχαλάκης έκανε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας του Φαμπιάνο ο οποίος μπλόκαρε.

Στο 14ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βγει μπροστά με τον Γκόμεθ να βγάζει μπαλιά στον Σενέ ο οποίος έφυγε μπροστά στον Σα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η εδαφική υπεροχή ήταν υπέρ των ερυθρόλευκων στο πρώτο τέταρτο.

Προσπαθούσε δειλά δειλά η ΟΜΟΝΟΙΑ να βγει μπροστά όταν έβρισκε κενούς χώρους όμως πολύ δύσκολα πατούσε αντίπαλη περιοχή.

Στο 23 ο Καμαρά έκανε ένα σουτ βολίδα από απόσταση αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε πολύ δύσκολη απόκρουση. Ήταν μέχρι εκείνο το σημείο η καλύτερη φάση στο παιχνίδι, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ από το 20λεπτο και μετά πάτησε κάπως καλύτερα στο γήπεδο.

Στο 25ο λεπτό ο Βίτορ έγινε ο πρώτος παίκτης που δέχθηκε κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Βαλμπουενά.

Στο 29 ο Χασάν έκανε με το αριστερό ένα πολύ αδύναμο και άστοχο σου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε πολύ καλά μέχρι το 30ο λεπτό. Αμύνθηκε εξαιρετικά. Έβγαλε στο γήπεδο το καλό αμύντικό της πρόσωπο όμως δεν μπόρεσε να βγει μπροστά.

Στο 33ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε το πρώτο της κόρνερ ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Λέτσιακς και Τιάγκο και σέντρα που επιχείρησε ο πρώτος. Δεν έβγαλε κάτι η εκτέλεση όμως.

Στο 36ο λεπτό βγήκε μία σέντρα στην περιοχή μας, ο Χασάν πετάχτηκε πάνω από τον Λούφτνερ και έπιασε δυνατή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 40ο λεπτό ο Λέτσιακς έκανε επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσε να διώξει καλά ο Σεμέδο όμως δεν υπήρξε παίκτης μας να εκμεταλλευτεί αυτή την στιγμιαία ολιγορία στην αντίπαλη άμυνα.

Κάρτα πήρε στο 42ο λεπτό ο Λούφτνερ ο οποίος σταμάτησε τον ταχύτατο Φορτούνη ο οποιος εφορμούσε με ταχύτητα προς την περιοχή μας.

Ο τρίτος παίκτης που πήρε κάρτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Μποτεάκ ο οποίος έκανε ετεροχρονισμένο τάκλινγκ στον Φορτούνη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φορτούνης επιχείρησε ένα βολέ μέσα από την περιοχή όμως ήταν άστοχο.

Την πρώτη της τελική φάση κατέγραψε στο τέλος του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ ύστερα από παλικαρίσια προσπάθεια του Μποτεάκ και άστοχο σουτ εκτός περιοχής.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αμύνεται καλά χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει. Αντίθετα ο Ολυμπιακός κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα, έκανε κάποια σουτ, χρειάστηκε σε δύο περιπτώσεις ο Φαμπιάνο.

Β’ Ημίχρονο

Με μία άλλαγη παρέταξε την ομάδα στο β’ μέρος ο Μπεργκ. Μπήκε ο Ντούρις και έμεινε στα αποδυτήρια ο Σενέ. Προφανώς για να δώσει μάχες με τον θηριώδη Σεμέδο ο οποίος περιόρισε το νεαρό στο πρώτο μέρος ενώ ο Σενέ δέχθηκε και ένα κτύπημα προς το τέλος του ημιχρόνου.

Ανέβασε πολλούς παίκτες μπροστά στο δεύτερο μέρος ο Μάρτινς. Μπήκε καλά στο παιχνίδι ο Μίχαλ Ντούρις και στην πρώτη του προσπάθεια κέρδισε την πρώτη κάρτα του Ολυμπιακού την οποία δέχθηκε ο Σεμέδο.

Στο 51ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντούρις. Βγήκε μακρινή μπαλιά για τον Λέτσιακς, αυτό με μία έδωσε στον Ντούρις στην περιοχή ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε έξω.

Ανέβασε πάντως και η ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο πιο ψηλά την πίεση της θέλοντας να εκμαιεύσει κάποιο λάθος. Κέρδισε μάλιστα και το πρώτο κόρνερ στην επανάληψη, δεν έφερε όμως κάτι η εκτέλεση του.

Στο 56ο λεπτό ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά από αριστερά και κέρδισε το 3ο του κόρνερ στο παιχνίδι.

Στο 58 ο Μάρτινς έκανε διπλή αλλαγή βγάζοντας Φορτούνη βάζωντας Ελ Ραμπί και τον Μασούρα για να βάλει τον Ραντζέλοβιτς.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Ολυμπιακός άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο πιεστικός και να γυροφέρνει την περιοχή μας. Στο 62ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν κόρνερ όμως βγήκε ξανά καλή άμυνα. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να βγει μπροστά.

Η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ των γήπεδούχων στο πρώτο 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 67ο λεπτό ο Χασάν έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Βγήκε μπαλιά από δεξιά από τον Βαλμπουενά, αφύλακτος στην περιοχή ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε κεφαλιά άστοχη.

Στο 68ο λεπτό ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι του Λέτσιακς στην περιοχή, έπρεπε να υποδειχθεί επιθετικό φάουλ καθώς ο Ρατζέλοβιτς τράβηξε από το χέρι τον Λέτσιακς παρατεταμένα και τον έριξε στο έδαφος. Κακή απόφαση. Εκτέλεσε ο Βαλμπουενά και σκόραρε.

Στο 71ο λεπτό ο Μποτεάκ έκανε ένα σουτ από μακριά και από δύσκοη γωνία το οποίο απέκρουσε έυκολα ο Σα.

Στο 73 ο Παπουλής έκανε λάθος στο κέντρο, ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά με τον Χασάν να κάνει ένα σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Φαμπιάνο. Στο 74 ο Μποτεάκ βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή το έκανε όμως ήταν άστοχο.

Συνέχισε να ψάχνει γκολ ο Ολυμπιακός. Ο Ραντέλοβιτς έκανε συρτή σέντρα στην περιοχή, ο Ελαραμπί έπιασε με μία ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 79ο λεπτό ξανά ο Βαλμπουενά έβγαλε μπαλιά για τον Ελ Αραμπί ο οποιος έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Φαμπιάνο να απογειώνεται και να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 80ο λεπτό ο Μπεργκ έβαλε στο παιχνίδι τον Ασάντε στη θέση του Παπουλή.

Στο 85ο λεπτό βγήκε μία καλή σέντρα χαμηλή από τον Ασάντε όμως δεν μπόρεσε ούτε ο Ντούρις ούτε ο Τιάγκο να βάλουν το πόδι στην πορεία της μπάλας.

Στο 87ο λεπτό ο Μπεργκ έβαλε στο παιχνίδι και τον Λοϊζου και απέσυρε τον Μποτεάκ.

Στο 89 ο Λούφτνερ έκανε φάουλ στον Ελ Αραμπί έξω από την περιοχή μας. Το εκτέλεσε ο Βαλμπουενά αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε ακόμα μία εξαιρετική απόκρουση. Έδιωξε σε κόρνερ ο Βραζιλιάνος το οποίο δεν έφερε επικίνδυνη φάση.

Στο 92ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με ντρίμπλα και σουτ έξω από την περιοχή στη γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος έπεσε, άγγιξε τη μπάλα όμως δεν μπόρεσε να το βγάλει.

Στο 93ο λεπτό ο Τιάγκο έκανε ένα σουτ εντός εστίας, ήταν στο κέντρο και δεν ανησύχησε τον Σα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να χάνει με 2-0. Μπράβο για την προσπάθεια της αν και θα μπορούσε για κάτι καλύτερο όμως είχε απέναντι της μία καλύτερη και πιο επιθετική ομάδα.