Home TOP NEWS Πανέτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ να παλέψει για το… θαύμα!

Πανέτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ να παλέψει για το… θαύμα!


Το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στο “Γ.Καραϊσκάκης” και το γεγονός ότι έχει μπροστά της ένα αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με πολλές Ευρωπαϊκές παραστάσεις δυσκολεύει κάπως τα πράγματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αποψινό (22:00) επαναληπτικό αγώνα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Φυσικά στους “πράσινους” παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, που όλοι είδαμε με ποιο τρόπο ήρθε, κανείς μα κανείς δεν χάνει την πίστη του και την αισιοδοξία του και όλοι μαζί είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον αποψινό αγώνα και όπου αυτό μας βγάλει στο τέλος της βραδιάς.

Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η τεχνική ηγεσία θα ξεκινήσουν τον αγώνα ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο επιθετικά για να παλέψουν για την ανατροπή, αλλά και για το θαύμα της πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι κι αλλιώς η Ευρωπαίκή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της κρίνεται κάτι περισσότερο από επιτυχημένη κι απόψε δεν θα έχει να χάσει απολύτως τίποτα αν τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρο.

Μέσα σε όλα τα εμπόδια (αναφερόμαστε στα κρούσματα κορωνοϊού) που προέκυψαν όλη αυτή την βδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να κάνει μια καλή εμφάνιση αν θέλει να κυνηγήσει την πρόκριση η οποία θα είναι μια μεγάλη υπέρβαση, ωστόσο αν δεν έρθει να μπορέσει τουλάχιστον να αποχαιρετήσει την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ αξιοπρεπώς και με ψηλά το κεφάλι.