Home TOP NEWS Παπουλής: «Κατακτήσαμε ήδη τον πρώτο στόχο, τώρα ξεκούραση, πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Παπουλής: «Κατακτήσαμε ήδη τον πρώτο στόχο, τώρα ξεκούραση, πρωτάθλημα και Ευρώπη»


Μίλησε στη cytavision μετά το τέλος του αγώνα ο Παπουλής:

Μπράβο σε όλη την ομάδα. Σε όλο το οικοδόμημα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο στόχο, Μπράβο από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευτάιο άνθρωπο της ομάδας. Ήτανη δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακ΄ς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλόι και πιο επιθετικόι από το πρώτο ματς. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν μας βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε και την εμπειρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή.  Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, περιμένουμε την κλήρωση και θα συνεχίσουμε

Η πρόκριση… Όταν είσαι πίσω 2-0 απέναντι σε μία έμεπιρη ομάδα είναι δύσκολα τα πράγματα. Εμείς τώρα πιάνουμε εμπειρίες. Δείξαμε πάντως θέληση, πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, είμαστε χαρόυμενοι. Θα ξεκουραστουμε και θα δούμε ρπωτάθλημα και Ευρώπη.

Μήνυμα στον κόσμο… Ο κόσμος πρέπει να είναι χαρούμενος για τα παιδιά που παίζουν. Υπάρχει ένα σύνολο που δπούλεψε για αυτή την επιτυχία. Ήρθα για να κερδίσω τίτλους και να κατακτήσουμε στόχους. Κατακτήσαμε έναν στόχο και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας με τη μεγάλη ιστορία. Θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και θα πάρουμε τις εμπειρίες στην Ευρώπη.