Home TOP NEWS Θα χρειαστεί και ο Φαμπιάνο στην μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή…

Θα χρειαστεί και ο Φαμπιάνο στην μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει απόψε (22:00) τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ, έχοντας ως στόχο την καλή εμφάνιση που θα τις επιτρέψει να προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα όπως αυτά δημιουργήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έργο για την ΟΜΟΝΟΙΑ φαντάζει δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα με το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού από τον πρώτο αγώνα, ωστόσο κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχει χάσει την πίστη του και όλοι δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για την μεγάλη ανατροπή.

Σίγουρα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή του σκορ θα χρειαστούν όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ, αλλά κυρίως ο Φαμπιάνο ο οποίος θα πρέπει για 90λεπτά να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν θέλει να κρατήσει ζωντανό το όνειρο θα πρέπει να μην δεχθεί το εκτός έδρας γκολ, συνεπώς ο Βραζιλιάνος κήπερ θα κληθεί σε άλλο ένα παιχνίδι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να κατεβάσει τα ρολά απέναντι στους παίκτες των “ερυθρολεύκων”.

Πάντως στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο “Γ.Καραϊσκάκης” αν εξαιρέσουμε τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Φαμπιάνο, είχε κάποιες καλές αποκρούσεις και κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα επιτρέποντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή να ελπίζει για το θαύμα.