Home TOP NEWS Ξεκινούν την δουλειά για τον επαναληπτικό! Αναμονή για Σενέ

Ξεκινούν την δουλειά για τον επαναληπτικό! Αναμονή για Σενέ


Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ομάδας επέστρεψαν χθες από την Αθήνα κι αφού ξεκουράστηκαν και πήραν μερικές ανάσες θα αρχίσουν και πάλι την δουλειά για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα επικεντρωθούν στον επαναληπτικό της Τρίτης.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Μπεργκ θα αρχίσουν την προετοιμασία τους και θα έχουν ένα γεμάτο τετραήμερο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρώταθλημα για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε την Τρίτη να φανούν έτοιμοι και αποφασιστικοί για την ανατροπή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε χθεσινό άρθρο μας ο Σενέ επέστρεψε από την Αθήνα με ενοχλήσεις και κρίνεται ως αφμίβολη η παρουσία του στον επαναληπτικό.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα περιμένουν τις εξετάσεις του Σενεγαλέζου φρο κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τότε ο Μπεργκ θα ρίξει στην “μάχη” είτε τον Κακουλλή, είτε τον Μίχαλ Ντούρις. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι το 2-0 του “Γ.Καραϊσκάκης” δεν αφήνει πολλές ελπίδες για την πρόκριση, ωστόσο οιι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον επαναλήπτικο και να κυνηγήσουν και την τελευταία ελπίδα για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.