Home TOP NEWS Χάρης Μαυρίας: “Για κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες”

Χάρης Μαυρίας: “Για κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες”


Ο Χάρης Μαυρίας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην διάσκεψη τύπου πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Oι δηλώσεις του Χάρη Μαυρία:

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά. Τα καταφέραμε αφού προκριθήκαμε από δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες του ομίλου”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χάρη Μαυρία.

Για το στυλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:“Βρισκόμαστε στους ομίλους οπότε θεωρώ ότι έχουμε το δικό μας στυλ. Μία πολύ καλή άμυνα, προσπαθούμε να επιτεθούμε με οποιοδήποτε τρόπο και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού”.

Για την δυναμική του ΠΑΟΚ: “Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε και πριν δυο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Τις τελευταίες χρονιές έχει και καλές πορείες στην Ευρώπη. Ανέκαθεν ήταν καλή ομάδα απλά τα τελευταία χρόνια έχει και αποτελεσματικότητα”.

Για το κίνητρο που υπάρχει: “Για κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Αυτό ονειρεύεται κάθε παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και να δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε”.

Για την απουσία του κόσμου: “Είμαι της άποψης ότι ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα και είμαι μείον για κάθε ποδοσφαιριστή. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Μακάρι να ήταν γεμάτη. Θεωρώ ότι δεν είναι προς όφελος των παικτών. Είτε της γηπεδούχου, είτε της φιλοξενούμενης”.