Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα”

Χένινγκ Μπεργκ: “Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα”

Ο Χένινγ Μπεργκ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την αυριανή αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.


Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

“Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες που φυσιολογικά είναι καλύτερες από μας. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία, πρόκληση και χρήσιμα παιχνίδια στη διαδικασία ανάπτυξης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο”, η αρχική τοποθέτηση του Νορβηγού κόουτς.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Θα δούμε σε πιο σημείο βρισκόμαστε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι ιστορικό παιχνίδι αλλά είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλό που η ομάδα είναι σε αυτή τη φάση για όλους,. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το επίπεδο”.

Για το πως θα προσεγγίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι: “Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι μία εμπειρία και μεγάλο κίνητρο να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Παίζουμε στην Ευρώπη σε αυτό το επίπεδο και εδώ θέλουμε να διαγωνιζόμαστε. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να τα απολαύσουμε”.

Για τον Μαυρία αν θα είναι στην ενδεκάδα: “Δεν μπορώ να πω κάτι. Ο Μαυρίας είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Έπαιξε σχεδόν σε όπλα τα ματς πέρσι και είχε σημαντική συνεισφορά για να είμαστε εδώ. Αύριο θα δείτε πως θα αγωνιστούμε”.

Για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος πέρσι. Και οι δυο ομάδες είναι καλύτερες απ’ εμάς. Έχουν και οι δυο περισσότερα δυνατά σημεία παρά μειονεκτήματα”.