Home TOP NEWS Φαμπιάνο: “Είμαι καλά εδώ κι αυτό μας δίνει κίνητρο και ηρεμία να...

Φαμπιάνο: “Είμαι καλά εδώ κι αυτό μας δίνει κίνητρο και ηρεμία να ψάξουμε τους στόχους μας στην ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας μας, Φαμπιάνο μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, για το “κλειδί” για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, για το πως λειτουργεί η ομάδα στα παιχνίδια της, για την ανάδειξη του ως MVP σε κάποια παιχνίδια,αλλά και για την προσαρμογή του στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΕΘνικό Άχνας: “Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς τους οπαδούς μας, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα, όπως είναι ο στόχος μας”.

Για την δουλειά που γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Πιστεύω η δουλειά πάνω από όλα είναι το κλειδί για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Η δουλειά φαίνεται πάντα, πιστεύω, η ομάδα δουλεύει δυνατά στις προπονήσεις. Για μένα, όχι μόνο γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά για κάθε παιχνίδι πρέπει να ξέρουμε τι ρόλο έχουμε και τι να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τι ζητά από εμάς ο προπονητής και να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μας ζητά”.

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας: “Πιστεύω πως για να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία δεν συμβάλλει μόνο η αμυντική γραμμή, καθώς η άμυνα ξεκινά από τον επιθετικό. Η πρόταση του παιχνιδιού μας έχει αυτό το στόχο, πρώτα να αμυνθούμε πολύ καλά, ώστε να μπορούμε να αντεπιτεθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Το κάναμε πέρυσι, πιστεύω ότι κάνουμε μια καλή δουλειά και φέτος,  δουλεύουμε για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε συνεχώς.  Γι’ αυτό δουλεύουμε”.

Για τα βραβεία που πήρε:“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που με ψήφισαν οι οπαδοί ως MVP. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε, όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου με τον προπονητή. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους βραβεία πάνε σε όλη την ομάδα. Ένας παίκτης μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την ομάδα. Δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Είμαι, όμως πολύ ευτυχισμένος γιατί δέχομαι την αγάπη όλων. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ για να δίνει το καλύτερο μέσα στο γήπεδο”.

Για την προσαρμογή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Κύπρο:“Είμαι καλά εδώ, έχω προσαρμοστεί πλέον περισσότερο στη χώρα, στην ομάδα. Και στην οικογένεια μου αρέσει εδώ κι αυτό μας δίνει κίνητρο και ηρεμία για να συνεχίσουμε τη δουλειά και να ψάξουμε τους στόχους μας στην ΟΜΟΝΟΙΑ”.