Home TOP NEWS Νίκη στο πρώτο από τα 7 διαδοχικά σε Κύπρο και Ευρώπη

Νίκη στο πρώτο από τα 7 διαδοχικά σε Κύπρο και Ευρώπη


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τα του προγράμματος τα έχουμε αναφέρει και είναι γνωστά. Η ομάδα θα δίνει για ένα μήνα διαδοχικούς αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη και θα είναι μία περίοδος που θα «τεσταριστούν» οι αντοχές αλλά και το βάθος της.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό. Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογία λίγο πριν το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ και θα περιμένουμε να δούμε πως θα προσεγγισει τον αγώνα πρωταθλήματος ο προπονητής.

Μάλλον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Γκόμεθ, ο Κακουλλής, ο Λοϊζου, ο Κίκο, ο Μαυρίας είναι παίκτες που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα με τον προπονητή πάντως να γνωρίζει πως το Δασάκι αποτελεί μία πολύ δύσκολη έδρα.

Την ίδια ώρα ο Σεχού ανεβάζει το επίπεδο ετοιμότητας του, ο Ντούρις δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, οι Σενέ και Ασάντε που ήρθαν αργά είναι ακόμα πιο έτοιμοι. Η διακοπή των δύο εβδομάδων ήταν βοηθητική για κάποιους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα ο Μπεργκ θα δει σίγουρα και το χρόνο συμμετοχής των διεθνών. Ο Λανγκ για παράδειγμα αγωνίστηκε 2 90λεπτά μέσα σε ένα τριήμερο και ενδεχομένως να ληφθεί υπόψιν.

Η ομάδα πάντως ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της και ο Παπουλλής και μάλλον ο Τιάγκο θα είναι εκτός.