Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εύκολη πρόκριση με εξάσφαιρη ΟΜΟΝΟΙΑ

Εύκολη πρόκριση με εξάσφαιρη ΟΜΟΝΟΙΑ


Άργησε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και την επιθετικότητα της η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνο στο «Ελευθερία», σκόραρε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και από κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρομο τους.

Η ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου ήταν επιβλητική στο γήπεδο, σκόραρε άλλες 5 φορές στην επανάληψη και πήρε εύκολα την πρόκριση στον επόεμενο γύρο του UEFA Futsal Champions League.

Σκόραραν από δύο τέρματα οι Μανώλη και Μαντέλι και από ένα ποι Πρέα και Ελ Κέμπε.

Τα τελικά στατιστικά του αγώνα

Η ζωντανή ενημέρωση νωρίτερα

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟ 6-0

Τέλος αγώνα

Σε διάστημα 3 λεπτών η ΟΜΟΝΟΙΑ σκοράρει άλλες 3 φορές. Στο 32 με Μανώλη, στο 33 με Πρέα και στο 34 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή το σκορ πάει στα φυσιολογικά του επίπεδα βάση της εικόνας του αγώνα. 

Συνεχίζει να είναι επιθετική η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ψάχνει κι άλλα γκολ αν και είναι φανερό πως έριξε λίγο το ρυθμό της μετά και τα δύο γρήγορα γκολ στην επανάληψη.

Μπήκε αποφασιστικά στο δευτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και σκόραρε δύο τέρματα. Με τον Μαντέλι και τα δύο, το πρώτο 35 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη και άλλο ένα 20 δευτερόλεπτα μετά.

Τα  στατιστικά του ημιχρόνου:

Τέλος ημιχρόνου. 27 προσπάθειες για γκολ κατέγραψε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μόλις 4 οι αντίπαλοι μας.

25 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ λύνει τον Γόρδιο Δεσμό ανοίγοντας το σκορ με τον αρχηγό Μανώλη ο οποίος με τακουνάκι νίκησε τον ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο Γκέρι. Ήταν ένας πολύ ωραίος συνδυασμό με ταχύτητα για να φτάσει η μπάλα στον Μάνο ο οποίος με περίτεχνο τρόπο βρήκε το γκολ.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου παραμένει το 0-0.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιέζει και ψάχνει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι πριν την ανάπαυλα

15′ Σουτ του Μαντέλι νέα απόκρουση του Γκέρι

Μέχρι τη συμπλήρωση των 12 λεπτών παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέγραψε 19 προσπάθειες για γκολ ενώ η Φιορεντίνο τρεις.

12′ Ο Πρέα κάνει άλλο ένα δυνατό σουτ το οποίο όμως αποκρούει ξανά ο Geri. Ο τερματοφύλακας των Σανμαρινέζων κάνει σπουδαίο παιχνίδι μέχρι τώρα. Αντίθετα ο Σκαμπύλης χρειάστηκε σε 2-3 περιπτώσεις όμως από ένα σημείο του αγώνα και μετά είναι απλά παρατηρητής

Επιθετικός μονόλογος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 11ο λεπτό ο Πρέα έκανε με δύναμη σουτ το οποίο κτύπησε στο κάθετο δοκάρι

Στο 10ο λεπτό δυνατό σουτ από απόσταση από τον Στυλιανού, απέκρουσε ο τερματοφύλακας ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μαντέλι επιχείρησε νέο σουτ το οποίο εξουδετερώθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα των αντιπάλων.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μανώλη έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλερυά των δικτύων.

Στο 8ο λεπτό ο Στυλιανού βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, πήγε να περάσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 5.12 ο Πρέα έκανε ένα καλό σουτ το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Μπήκε δυνατά η ομάδα μας και έχασε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού. Παραμένει το 0-0 στο 4ο λεπτό του αγώνα. Είχε δοκάρι ο Ελ Κέμπε με την έναρξη του αγώνα ενώ έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 4ο λεπτό. Ευκαιρίες εφτιαξε και ο Φιορεντίνο με τον Σκαμπύλη να κάνει μέχρι τώρα δύο πολύ καλές αποκρούσεις.