Home TOP NEWS Μπεργκ: «Να κυριαρχήσουμε και να σκοράρουμε…»

Μπεργκ: «Να κυριαρχήσουμε και να σκοράρουμε…»


Δηλώσεις από τον Χένινγκ Μπεργκ στο πρόγραμμα αγώνα της , ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερμή:

Παιχνίδι απέναντι στον Ερμή για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Τι είδους αγώνα περιμένεις;
«Παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να κυριαρχήσουμε και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και αυτό είναι απογοητευτικό. Χρειαζόμαστε να μετουσιώσουμε την καλή παρουσία και τις ευκαιρίες σε γκολ και νίκες. Αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν προσθέσει επιπλέον πίεση ή επιπλέον κίνητρο στην ομάδα;
«Κίνητρο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Παίξαμε περισσότερα ματς από κάθε άλλη Κυπριακή ομάδα φέτος, άρα η πρόκληση είναι μεγαλύτερη για εμάς τώρα. Αυτό που οι παίκτες χρειάζεται να γνωρίζουν είναι πως σε αυτά τα παιχνίδια είχαμε την καλύτερη ομάδα και μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα τέσσερα. Την ίδια στιγμή όμως δεν τα κερδίσαμε άρα χρειαζόμαστε βελτίωση στο τελευταίο τρίτο για αν σιγουρευτούμε ότι θα κερδίζουμε αγώνες που είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή θεωρώ πώς θα κυριαρχήσουμε, θα δημιουργήσουμε φάσεις και θα πετύχουμε τέρματα».

Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα λογικά θα είμαστε η ομάδα που θα επιτίθεται ενώ ο αντίπαλος θα αμύνεται. Πώς σχεδιάζεις να το διαχειριστείς αυτό;
«Ναι, το είχαμε αυτό εδώ και ένα μήνα. Όπως είπα κάνουμε ευκαιρίες, ειδικά στα τελευταία τέσσερα ματς. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να βελτιωθούμε στο τελευταίο τρίτο έτσι ώστε να κερδίζουμε τέτοιου τύπου αγώνες».

Έχεις πει πολλές φορές ότι η προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα. Ποιο είναι το μήνυμά σου στον κόσμο μας σχετικά με αυτό;
«Το ξέρω πώς ανησυχούν καθώς δεν έχουμε κερδίσει στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Χαίρομαι που ο κόσμος μας ενδιαφέρεται και προβληματίζεται όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλος Σύλλογος και είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτό το πάθος από τους οπαδούς. Θεωρώ πως ο κόσμος βλέπει ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν πολύ και είναι το ίδιο απογοητευμένοι με αυτούς όταν δεν κερδίζουμε. Εξάλλου όταν οι οπαδοί μας ήταν στο γήπεδο μας υποστήριζαν ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά καμιά φορά. Θα ήταν καλό να ήταν στο γήπεδο τώρα. Πιστεύω πως αν ήταν στο γήπεδο θα βοηθούσαν πολύ την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Ελπίζω πως βλέπουν την προσπάθεια από όλους μας έτσι ώστε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ».