Home TOP NEWS Να μην δώσει δικαιώματα!

Να μην δώσει δικαιώματα!


Το σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ ότι στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου θα παίξει έχοντας ως μοναδικό στόχο να βάλει “ΣΤΟΠ” στις γκέλες και να πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα που τόσο πολύ χρειάζεται.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και στα οποία η ομάδα μας έχασε σημαντικούς βαθμούς (10 στο σύνολο), λίγο η αστοχία, λίγο η ατυχία, η αναποτελεσματικότητα και το όχι τόσο καθαρό μυαλό, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους μας, όχι μόνο να πιστέψουν, αλλά και να μας “κλέψουν” βαθμούς.

Στο σημερινό παιχνίδι λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ανεβάσει στροφές και να μπει στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι ποδοσφαιριστές  θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ και στα 90λεπτά, να “καθαρίσουν” το παιχνίδι όσο το δυνατό γίνεται νωρίς στο παιχνίδι, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίσει το τρίποντο το οποίο αγνοεί εδώ και αρκετό καιρό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νορβηγός κόουτς της ομάδας μας στις προπονήσεις που έγιναν μέσα στο Σαββατοκυρίακο είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους του, τους ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Έρικ Μποτεάκ και κατάστρωσε τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Έρμη, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να πάρει το τρίποντο.

Όσον αφορά την πρόβλεψη της ενδεκάδας και για τους πιθανούς ποδοσφαιριστές που ίσως ρίξει στην “μάχη” κόντρα στον Ερμή ο Χένινγκ Μπεργκ θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας κατά την διάρκεια της ημέρας.