Home TOP NEWS Να βάλει “ΣΤΟΠ” στις γκέλες και να… πάρει τη νίκη που τόσο...

Να βάλει “ΣΤΟΠ” στις γκέλες και να… πάρει τη νίκη που τόσο πολύ θέλει!


Μετά τις συνεχόμενες απώλειες με ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας δεν είναι και το καλύτερο, όμως αυτό που μπορεί να το αναστρέψει είναι μια καλή εμφάνιση και η επάνοδος στα θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα το απόγευμα (18:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί στο άδειο από κόσμο (λόγω της πανδημίας) ΓΣΠ τον Ερμή Αραδίππου και ο στόχος για την ομάδα μας δεν είναι άλλος από τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα και κάτι, καθώς η τελευταία νίκη που πέτυχε το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ήταν στις 18/10 κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Συνεπώς οι 10 βαθμοί που χάθηκαν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν επιτρέπουν της ομάδας μας νέες απώλειες, καθώς θα δει την “ψαλίδα” της διαφοράς από τους προπορευόμενους να ανοίγει κι άλλο και τα πράγματα στο κυνήγι του τίτλου να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Συνεπώς το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να είναι υποψιασμένη, συγκεντρωμένη στον στόχο της και με το “μαχαίρι στα δόντια” να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της πρωτεύουσας και να μην δώσει κανένα μα κανένα δικαίωμα στον Ερμή να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Στο “πράσινο” οικοδόμημα ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας θα “μπολιαστούν” με την απαιτούμενη ψυχολογία ενόψει και των επόμενων παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και κυρίως για το “αιώνιο” ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.