Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Γρανάδα!

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Γρανάδα!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν ήδη πίσω τους την αποτυχία με τη Νέα Σαλαμίνα και έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή στον αποψινό αγώνα (22:00) κόντρα στην Γρανάδα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, αλλά και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό για το πλάνο που θα ακολουθήσουν στην αποψινή αναμέτρηση, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσουν στην ενδεκάδα.

Η ομάδα μας θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του “Municipal Nuevo Los Cármenes” με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Μίχαλ Ντούρις. Συγκεκριμένα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελείται από 22 παίκτες.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, Γρανάδα, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή παρουσία κι όπου αυτή μας βγάλει.

Όσον αφορά τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ για τον αποψινό αγώνα εικάζουμε πως θα αγωνιστεί με τους εξής έντεκα ποδοσφαιριστές στο αρχικό του σχήμα.

Στο τέρμα θα είναι ο Φαμπιάνο. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρουν θέση οι Λανγκ και Λούφτνερ και στα δύο άκρα της άμυνας οι Χούμποτσαν(δεξιά) και Λέτσιακς (αριστέρα).

Στην μεσαία γραμμή θα αναμένουμε ότι θα αγωνιστούν οι Γιόρντι Γκόμεθ μαζί με τον Σέχου και λίγο πιο μπροστά τους να κινείται σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Έρικ Μποτεάκ.

Στην επιθετική γραμμή στα δύο “φτερά” ίσως αγωνιστούν οι Σενέ και Τζιωνής και στην κορυφή της επίθεσης την θέση του τιμωρημένου Ντούρις να δούμε να την παίρνει ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Να σημειώσουμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ιωάννης Κούσουλος, ο Παπουλής, ο Βίτορ Γκόμες.

Η πρόβλεψη μας γίνεται πάντα με επιφυλάξεις…