Home TOP NEWS Ίσως αλλάξει και τις σκέψεις του Μπεργκ η μετακίνηση του παιχνιδιού με...

Ίσως αλλάξει και τις σκέψεις του Μπεργκ η μετακίνηση του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό


Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστόν από την ΚΟΠ ότι η εμβόλιμη αγωνιστική η οποία θα γινόταν την ερχόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, θα διεξαχθεί τελικά το τελευταίο Σαββατοκυριάκο του μήνα, κάτι που όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας άρθρο είναι σημαντικό και για την ομάδα μας.

Έτσι λοιπόν με αυτή την αλλαγή αυτή, φεύγει και ένα σημαντικό βάρος από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος ίσως στο μυαλό του να έκανε και κάποιες σκέψει για να κρατήσει ποδοσφαιριστές εκτός από το παιχνίδι με την ΕΝΠ, έτσι ώστε να τους έχει έτοιμους και φρέσκους για το παιχνίδι που θα ακολουθούσε με τον Ολυμπιάκο τρεις μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τρίτη.

Από την στιγμή που το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής θα έχει μια βδομάδα διαφορά από αυτό με την ΕΝΠ, οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα μπορούν να πάρουν σημαντικές ανάσες και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που είναι σημαντικό γενικά για την ομάδα μας.

Το πιο πάνω φυσικά δίνει την δυνατότητα στο Νορβηγό τεχνικό της ομάδας μας, να προσαρμόσει ανάλογα και τα πλάνα του για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Με την αλλαγή της εμβόλιμης αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει στο γήπεδο με όλα της τα βασικά “γρανάζια” στην ενδεκάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να “χτυπήσει” τη νίκη που θα τις επιτρέψει να φύγει από το “Τάσσος Μάρκου” με το σημαντικό διπλό.

Να σημειώσουμε ξανά ότι ο Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΕΝΠ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Άνταμ Λανγκ και Ερνέστ Ασάντε, ενώ στην διάθεση του θα είναι ξανά ο Γιαν Λέτσιακς ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Εθνικό.