Home TOP NEWS Να μην τους δώσει δικαίωμα να πιστέψουν!

Να μην τους δώσει δικαίωμα να πιστέψουν!


Η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της (ολοκληρώνεται αύριο) για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, το οποίο θα γίνει στο “Τάσσος Μάρκου” στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Δείτε εδώ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και εδώ ΒΙΝΤΕΟ από την προπόνηση

Τα τελευταία αποτελέσματα των “βυσσινί” έχουν χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, γι αυτό και οι ανθρώποι της ομάδας μας εκμεταλλεύτηκαν την χθεσινή μέρα παρακολούθωντας την ΕΝΠ αγωνιζόμενη με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε εξ αναβολής αγώνα και σχημάτισαν ακόμα καλύτερη είκονα για το σύνολο του Φερέρ.

Το σίγουρο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να πάει αρκετά υποψιασμένη και προετοιμασμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου κι από τα πρώτα λεπτά να πιέσει την αντίπαλο της, για να μην τον αφήσει να πιστέψει ούτε στιγμή, ότι μπορεί να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος από την αναμέτρηση.

Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου κόντρα στις ομάδες που παίζουν με κλειστές άμυνες και ταμπουρονωντε όλοι πίσωμ η ομάδα μας διδάχθηκε με τον χειρότερο τρόπο ότι αν δεν σκοράρεις νωρίς γκολ, τα πράγματα όσον περνάει ο χρόνος δυσκολεύουν κόντρα σε τέτοιου είδους αντιπάλους.

Συνεπώς με όποιους κι αν επιλέξει τελικά να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο ο Χένινγκ Μπεργκ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις της ΕΝΠ και αποτελεσματική στην επίθεση, έτσι ώστε να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που το θέλει η ίδια αναγκάζοντας τον αντίπαλο να αλλάξει και τα πλάνα του κατά την διάρκεια του αγώνα.