Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το ματς με τον Ολυμπιακό


Ο προπονητής της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Νορβηγός κόουτς αναφέρθηκε επίσης στα κλειδιά για τη νίκη, την πολυφωνία στο σκοράρισμα και την ανάδειξη του ως ο κορυφαίους προπονητής για τον Δεκέμβριο.

Οι δηλώσεις του:

Εντός έδρας αγώνας ενάντια στον Ολυμπιακό την Παρασκευή. Πως το περιμένεις; «Περιμένουμε όπως πάντα ένα δύσκολο αγώνα. Τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το πρωτάθλημα είναι έτσι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε για το παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε να παίξουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο».

Ο Ολυμπιακός έρχεται στον αγώνα της Παρασκευής με διαφορετικό προπονητή. Πώς αυτό επηρεάζει την προετοιμασία του αγώνα; «Δεν ξέρω. Σίγουρα θα κάνουν μερικές αλλαγές ή ίσως δεν κάνουν, είναι λίγο δύσκολο να μαντέψεις ακριβώς πώς θα έρθουν και με ποιους θα παίξουν. Πολλές ομάδες κάνουν αλλαγές όταν μας αντιμετωπίζουν οπόταν το έχουμε συνηθίσει και είναι εντάξει. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι ο εαυτός μας, πώς θα προετοιμαστούμε και πως θα αποδώσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες για να κερδίσουμε το παιχνίδι; «Πρέπει να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας και ότι έχουμε κάνει τελευταία. Στο τελευταίο παιχνίδι κάναμε πολλές ευκαιρίες, καλές ευκαιρίες είχαμε καλή κίνηση και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ στο τέλος.  Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά αμυνθήκαμε, επίσης, πολύ καλά. Πιστεύω γενικά το παιχνίδι μας ήταν καλό, όμως ακόμα χρειαζόμαστε βελτίωση και να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος».

Έχουμε δεκατρείς διαφορετικούς σκόρερς στο πρωτάθλημα. Πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα να βρίσκει γκολ από πολλούς παίκτες; «Βοηθάει σίγουρα. Δεν εξαρτάσαι σε ένα ή δύο παίκτες. Είναι καλό για εμάς που έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν».

Πρόσφατα ψηφιστήκατε ως προπονητής του μήνα για τον Δεκέμβριο. Πως αισθάνεσαι γι αυτό; «Όταν ο προπονητής κερδίζει ένα βραβείο είναι περισσότερο ένα βραβείο για όλους στον Σύλλογο. Τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στους αγώνες που είναι οι κύριοι υπαίτιοι για αυτό το βραβείο και ο έπαινος πρέπει να είναι γι αυτούς. Αυτό (το βραβείο) στηρίζεται στα αποτελέσματα που είχαμε και αυτά ήρθαν λόγω της καλής απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Όλοι όσοι είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύουν καθημερινά προσπαθώντας η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Το βραβείο είναι για όλους αυτούς. Αντανακλά τα καλά αποτελέσματα, όπου πολλοί άνθρωποι κάνουν φοβερή δουλειά για μια χρονική περίοδο ενωμένοι».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: