Home TOP NEWS Post Game: Ωραιότατη εμφάνιση, τεράστια νίκη έτσι όπως ήρθε, μεγάλη η αισιοδοξία...

Post Game: Ωραιότατη εμφάνιση, τεράστια νίκη έτσι όπως ήρθε, μεγάλη η αισιοδοξία μας


Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα χθες βράδυ ένα θα ήταν σίγουρο, πως η ομάδα πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις φέτος κι ακόμα κι αν δεν πετύχαινε εκείνο το ωραίο γκολ με τον Τσέποβιτς, θα άξιζε το χειροκρότημα μας.

Είχαν φρεσκάδα οι παίκτες μας στο γήπεδο, είχαν επιθετικότητα και μεγάλη διάθεση να επιβληθούν του αντιπάλου και τα κατάφεραν. Φάνηκε η διαφορά χθες μετά που η ομάδα έχει τις μέρες της για να προετοιμαστεί. Έβαλε ασφυκτική πίεση στην Ένωση από την αρχή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθηλωτική και το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ αφού ευκαιρίες έφτιαξε πολλές και μεγάλες.

Είχαν όλοι συμβολή στην επιτυχία. Η άμυνα ήταν σταθερότατη με τους Χούμποτσαν και Λούφτνερ να αναχαιτίζουν με σχετική ευκολία τις όποιες επιθέσεις επιχείρησε να βγάλει η Ένωση γεγονός που έδωσε στους Λέτσιακς και Σέχου την ελευθερία να κινούνται στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού στην επίθεση και να είναι πολύ καλοί.

Από τα πόδια του Γκόμεθ πέρασε όλο το παιχνίδι της ομάδας και έχοντας δίπλα του έναν αρκετά καλό Βίτορ μπόρεσε να γίνει δημιουργικός. Έκανε τρομερό παιχνίδι ο Παπουλής ο οποίος ταλαιπώρησε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα, είχε αμέτρητα τρεξίματα, ελευθερώθηκε πολλές φορές με τις κινήσεις του και αν είχε στο παιχνίδι του και την ουσιαστική πάσα στο επιθετικό τρίτο θα έκανε την πιο ολοκληρωμένη του εμφάνιση από την ημέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μποτεάκ και Τιάγκο είχαν διάθεση όμως δεν τους βγήκε το παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος είχε φάσεις για να σκοράρει όμως στη δημιουργία του παιχνιδιού του έλειψε η καλή μεταβίβαση. Ο Μποτεάκ ανεβαίνει και τον περιμένουμε καλύτερο στη συνέχεια.

Ο Τσέποβιτς πέρα από το καθοριστικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση έδειξε να είναι παίκτης με πολύ καλή αντίληψη, κράτημα μπάλας αλλά και ιδιαίτερα ομαδικός. Είμαστε σίγουροι ότι θα βάλει κι άλλα γκολ ενώ σίγουρα θα σκοράρουν πλέον περισσότερο και οι παίκτες που θα είναι τοποθετημένοι δίπλα του στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τώρα αρχίζει να μπαίνει στο πετσί της ομάδας και έχει να δώσει πολλά.

Ο Φαμπιάνο χρειάστηκε σε μόνο μία φάση και έδειξε την κλάση του. Ήταν σπουδαία η απόκρουση του στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθοριστική στο να φύγουμε νικητές από το Παραλίμνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν οι Ντούρις και Λοϊζου. Ο Σλοβάκος έτρεξε πολύ, είχε συμμετοχή στο παιχνίδι ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Η παρουσία του, από την ώρα που μπήκε, βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά καθώς αναγκάστηκε η Ένωση να οπισθοχωρήσει πλήρως.

Ο Λοϊζου έδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι πως πρόκειται για παίκτη μεγάλης πάστας. Ο μικρός μπήκε με περίσσιο τσαμπουκά και τεράστια αυτοπεποίθηση, ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντίπαλους του οι οποίο όποτε έπαιρνε μπάλα πήγαιναν πάνω του με διπλό μαρκάρισμα χωρίς όμως να μπορούν να τον περιορίσουν. Αυτός ήταν που κέρδισε το κόρνερ από το οποίο προήλθε και το γκολ μας. Δείχνει ο μικρός ότι αναπτύσσεται πλέον… μέρα παρά μέρα.

Λίγο χρόνο πήρε στο παιχνίδι και ο Κούσουλος.

Ήταν τεράστια η νίκη μας χθες. Ενδεχομένως το γκολ του Τσέποβιτς να αποδειχθεί στο τέλος της χρονιάς και γκολ τίτλου. Θα δείξει. Πάντω η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας πλέον αποφορτιστεί για τα καλά από το πολύ πιεσμένο της πρόγραμμα δείχνει φρεσκάδα και ετοιμότητα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Προχωράμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία!