Home TOP NEWS Σημαντικό και για την ομάδα μας η μετακίνηση της 22ης αγωνιστικής!

Σημαντικό και για την ομάδα μας η μετακίνηση της 22ης αγωνιστικής!


Πριν λίγες ώρες η ΚΟΠ μέσω ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι δεν θα διεξαχθεί τελικά η εμβόλιμη αγωνιστική, όπως ήταν αρχικά ορισμένη να γίνει το τριημέρο Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη (26,27,28 Ιανουαρίου).

Συνεπώς μετά από την αλλαγή αυτή που προέκυψε από την ΚΟΠ το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μετά το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην ΕΝΠ, θα αγωνιστεί ξανά ύστερα από μια βδομάδα και όχι ύστερα από τρεις μέρες και την ερχόμενη Πέμπτη θα γνωρίζουμε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής και το πότε η ομάδα μας θα αγωνιστεί.

Είναι πάρα πολύ σημαντική η πιο πάνω εξέλιξη για την ομάδα μας, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μπροστά τους περισσότερο χρόνο τόσο για να ξεκουραστούν, όσο και για να προετοιμαστούν για τον επόμενο τους αγώνα που θα ακολουθήσει και θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος της Κύπρου στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, είναι γεγονός ότι δεν είχε την καλύτερη μεταχείριση κι αντιμετώπιση από την ΚΟΠ όσον αφορά τον ορισμό κάποιων παιχνιδιών, έχοντας ένα αρκετά πιεσμένο και βεβαρημένο πρόγραμμα από τον Αύγουστο μέχρι τώρα, ενώ αυτό θα είχε και συνέχεια.

Σίγουρα με αυτή την αλλαγή τα πράγματα μοιάζουν να γίνονται καλύτερα και να αποφορτίζεται λίγο το πιεστικό πρόγραμμα της ομάδας μας, και είναι κάτι που θα δουν οι “πράσινοι” με πάρα πολύ καλό μάτι και θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν και στο αγωνιστικό κομμάτι.