Home TOP NEWS Η επάνοδος στην κορυφή περνάει από το Μακάρειο!

Η επάνοδος στην κορυφή περνάει από το Μακάρειο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή(28/2) θα μεταβεί για τρίτη φορά την φετινή σεζόν στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά στην φάση των πλέι – οφ του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο φυσικά το «διπλό» και την εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Μετά τη νίκη της ΑΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ η ομάδα μας οπισθοχώρησε στην 2η θέση και την Κυριακή θα επιδιώξει τη νίκη για να μπορέσει να επανέλθει στην κορυφή και μέσα από τις νίκες και εκμεταλλευόμενη φυσικά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του πρώτου γκρουπ, γιατί όχι, να παραμείνει σε αυτή μέχρι το τέλος.

Το κλίμα στην ομάδα, αλλά και στα αποδυτήρια μια μέρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό κι αυτό γεμίζει όλους στο «πράσινο» στρατόπεδο με αισιοδοξία ότι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα παρουσιαστεί έτοιμο, πειθαρχημένο, σοβαρό και διαβασμένο για να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα και να κατακτήσει ένα σημαντικό τρίποντο.

Κοιτάζοντας κανείς την βαθμολογία θα παρατηρήσει ότι ο Ολυμπιακός είναι στην 6η θέση έχοντας μάλιστα μεγάλη απόσταση από εμάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η ομάδα μας καλείται να πάει υποψιασμένη και διψασμένη για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου αφού μπροστά της όπως απέδειξε και στο πρωτάθλημα θα βρει ένα καλοδουλεμένο και σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Στις δύο αναμετρήσεις της η ομάδα μας στην κανονική διάρκεια με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε γευτεί τη νίκη (2 ισοπαλίες και 2 ήττες) και σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ένα περισσότερο λόγο να θέλει τη νίκη απέναντι στο σύνολο του Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής η ομάδα μας θα πρέπει να μπει αποφασισμένη στο τερέν καθώς μπορεί στη θεωρία να είναι το φαβορί, όμως αυτό θα πρέπει να το βγάλει και στον αγωνιστικό χώρο.