Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ (A’ όμιλος)

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ (A’ όμιλος)


Με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, η βαθμολογία του ομίλου παρέμεινε αναλλοίωτη με την ομάδα μας να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Ανόρθωση κόλλησαν στο 0-0 και στην ισοπαλία, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και στο Λεμεσιανό ντέρμπι. Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Ο απολογισμός της πρώτης αγωνιστικής των πλέι – οφ

Τον χορό των αναμετρήσεων του πρώτου ομίλου άνοιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ανόρθωση. Στο παιχνίδι της ομάδας μας το οποίο έγινε το περασμένο Σαββάτο στο ΓΣΠ δεν είχαμε ούτε γκολ, αλλά ούτε και νικητή με την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ανόρθωση να παίρνουν από ένα βαθμό.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-1

Στο δεύτερο παιχνίδι του Α’ ομίλου το οποίο έγινε την Κυριακή η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του ουραγού του ομίλου Ολυμπιακού με 2-1. Στο 3ο λεπτό ο Τρισκόφσκι άνοιξε το σκορ και στο 27ο ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 70ο λεπτό με αυτογκόλ του Μοϊσόφ.

Απόλλωνας – ΑΕΛ 0-0

Στο τελευταίο παιχνίδι του Α’ ομίλου το οποίο έγινε το βράδυ της Δευτέρας ο Απόλλωνας και η ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο 0-0, αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά κράτησε τις δύο ομάδες στην 2η και 3η θέση και την βαθμολογία στις πρώτες τέσσερεις θέσεις αναλλοίωτη με την ομάδα μας να παραμένει στην κορυφή.

Βαθμολογία:

ΟΜΟΝΟΙΑ 60
ΑΕΛ 59
Απόλλων 56
Ανόρθωση 53
ΑΕΚ 44
Ολυμπιακός 34 

Επόμενη αγωνιστική:

12/3 – 18:00 ΑΕΚ – Απόλλωνας
13/3 – 18:30 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
14/3 – 18:30 Ολυμπιακός – Ανόρθωση