Home TOP NEWS O απολογισμός της πρώτης αγωνιστικής των πλέι – οφ (Α’ όμιλος)

O απολογισμός της πρώτης αγωνιστικής των πλέι – οφ (Α’ όμιλος)


Με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, η ομάδα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΛ πήραν τις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας εξήλθαν ισόπαλες 2-2.

Ο απολογισμός της πρώτης αγωνιστικής των πλέι – οφ

ΑΕΛ – ΑΕΚ 3-0

Στον Α’ όμιλο τον χορό των αγώνων άνοιξε την Παρασκευή η ΑΕΛ η οποία νίκησε 3-0 την ΑΕΚ. Στο 29ο λεπτό ο Μπρούνο Σάντος έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ, στο 45ο λεπτό ο Μαεέ διπλασιάσε τα τέρματα της ΑΕΛ μετά από εύστοχη εκτέλεση πένατλι. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 50ο λεπτό και πάλι από τον Μαέ.

Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Μακάρειο στάδιο, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας με μια γκολάρα του Κούσουλου κατάφερε να πάρει το “διπλό”.

Ανόρθωση – Απόλλωνα 2-2

Στο τελευταίο ματς του Α΄ομίλου που έγινε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι με μια αποβολή, με ένα πέναλτι πήραν από ένα βαθμό αφού οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2. Στο 10ο λεπτό ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ, στο 60ο λεπτό ο Ντιγκινί διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα. Η Ανόρθωση μείωσε στο 65ο λεπτό με τον Οκριασβίλι και ο Κβιλιτάια με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-2.

Βαθμολογία:
ΟMONOIA 59
ΑΕΛ 58
Απόλλων 54
Ανόρθωση 51
ΑΕΚ 41
Ολυμπιακός 34

Επόμενη αγωνιστική

6/3 18:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση
7/3 18:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός
8/3 19:00 Απόλλωνας – ΑΕΛ