Home TOP NEWS Στα πόδια της κι αυτή η ευκαιρία

Στα πόδια της κι αυτή η ευκαιρία


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν ήδη πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας κι από σήμερα επικεντρώνονται στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου (6/3 – 18:30) για την 2η αγωνιστική των πλέι – οφ, κόντρα στην Ανόρθωση.

Η πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης έφερε νέα βαθμολογικά δεδομένα (διαβάστε εδώ). Στην δεύτερη θέση παρέμεινε η ΑΕΛ,ωστόσο η διαφόρα μας από τον 3ο Απόλλωνα και την 4η Ανόρθωση, άνοιξε στο +4 και στο +7 αντίστοιχα, μετά την μεταξύ τους ισοπαλία.

Όπως έχουμε αναφέρει και στην εισαγωγή μας η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σαββάτο θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Ανόρθωση, με την μπάλα να πέφτει στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν καλά ότι με μια ενδεχόμενη νίκη στο ματς με την Ανόρθωση θα θέσουν σε μεγάλο βαθμό εκτός διεκδικήσης του πρωταθλήματος την αντίπαλο τους, ενώ την ίδια ώρα ίσως δουν την διαφορά από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα να αυξάνεται αφού θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Συνεπώς όποιοι και να αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββάτο θα κληθούν να κάνουν άλλη μια καλή εμφάνιση, σε άλλο ένα ντέρμπι, να πάρουν τη νίκη με την οποία θα μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να διατηρήσει το αήττητο της για 17ο σερί παιχνίδι (13 νίκες και 4 ισοπαλίες), βλέποντας την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.