Home TOP NEWS Το αήττητο, η πρωτιά και το μηδέν παθητικό!

Το αήττητο, η πρωτιά και το μηδέν παθητικό!


Από το παιχνίδι με τον Ερμή το οποίο έγινε στις 30 Νοεμβρίου η ομάδα μας παραμένει αήττητη μετρώντας σε συνολικά 15 συνεχόμενα παιχνίδια μετρώντας συνολικά 12 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Φυσικά μέσα από αυτά τα στατιστικά αυτό που κρατάμε είναι ότι, ο Φεβρουάριος, ο οποίος από σήμερα ανήκει στο παρελθόν ήταν ο καλύτερος μήνας για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στον δεύτερο μήνα του χρόνου κατάφερε στα πέντε παιχνίδια που έδωσε, τέσσερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ένα για τα πλέι – οφ να μετρήσει 5 συνεχόμενες νίκες, οι οποίες μάλιστα ήταν όλες με καθαρό σκορ, καθώς η ομάδα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Τα στατιστικά αυτά αποδεικνύουν στον μεγαλύτερο βαθμό ότι, μετά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ δίκαια κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Όλοι ευελπιστούν λοιπόν ότι οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς δίνοντας κάθε βδομάδα τον καλύτερο τους εαυτό εντός των τεσσάρων γραμμών και σίγουρα αν καταγράψουν τέτοιους αριθμούς και τέτοια στατισικά και στα εναπομείναντα 9 παιχνίδια, ο Μάης σίγουρα θα βαφτεί “πράσινος”.

Τα πέντε παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας τον Φεβρουάριο:

5/2 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
9/2 ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 2-0
13/2 Ερμής – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
20/2 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 1-0
28/2 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1