Home TOP NEWS Η άμεση προσαρμογή και… η τεράστια βοήθεια στο σκοράρισμα!

Η άμεση προσαρμογή και… η τεράστια βοήθεια στο σκοράρισμα!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στην αναζητήση ενός ικανού στράικερ, ο οποίος θα ερχόταν για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα κι αυτά τα στοιχεία κατάφερε τελικά να τα βρει στο πρόσωπο του Μάρκο Τσέποβιτς.

Στους 3,5 μήνες στο ρόστερ της ομάδας μας ο Τσέποβιτς κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως, άλλωστε σε αυτό βοήθησε και ο Χένινγκ Μπεργκ με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά και η παρουσία του Σέρβου υψηλόσωμου επιθετικού μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Τσέποβιτς το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση κατάφερε να δει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δίχτυα και με το γκολ του έπιασε τον Ασάντε με 8τέρματα στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είχε συνεισφορά σε 18 κερδισμένους βαθμούς της ομάδας μας. Έπαιξε σε 13 αγώνες πρωταθλήματος τις 11 ως βασικός, και σκόραρε οκτώ γκολ σε επτά ματς.

Διαβάστε κι αυτό: Επτά γκολ με τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους

Ο Χένινγκ Μπεργκ μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθει βλέποντας τον φορ του να βρίσκει δίχτυα τώρα σε αυτό το κομβικό σημείο στο οποίο μπαίνει το πρωτάθλημα μας, αφού ξέρει ότι για να έρθουν οι βαθμοί θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να “πληγώνει” τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα 8 γκολ του Τσέποβιτς: