Home TOP NEWS Κορυφαία ομάδα του 2020 η ΟΜΟΝΟΙΑ

Κορυφαία ομάδα του 2020 η ΟΜΟΝΟΙΑ


Την τιμητική της είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα βραβεία της ΕΑΚ. Έξι ποδοσφαιριστές ψηφίστηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, ο Φαμπιάνο αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής ενώ η ομάδα μας αναδείχθηκε ως η κορυφαία για το 2020.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου στις υποψήφιες ομάδες και πήρε το μεγάλο βραβείο από τους αθλητικούς συντάκτες, χάρη και στην πρώτη της συμμετοχή στη φάση ομίλων του Europa League.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πρωτιά με 739 ψήφους, στη δεύτερη ο Κεραυνός που έλαβε 628 ψήφους, ενώ τρίτη αναδείχθηκε η Ανόρθωση Χάντμπολ με 500 ψήφους.

Tην απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την βράβευση:

«Eυχαριστούμε την ΕΑΚ για τη μεγάλη τιμή. Μεγάλη νύχτα για την Ομόνοια. Έξι παίκτες στην κορυφαία ενδεκάδα, καλύτερη ομάδα, τι να πω. Ξεκινήσαμε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε λόγω του κορωνοϊού. Αντιπροσωπεύσαμε τη χώρα μας στην Ευρώπη νομίζω επάξια και μπήκαμε στους ομίλους του Europa League. Ευxαριστώ όλο το οικοδόμημα της Ομόνοιας, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους φροντιστές, τους πάντες κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πράσινο λαό».

H κατάταξη:

  1. Ομόνοια (ποδόσφαιρο) – 739
  2. Κεραυνός (μπάσκετ) – 628
  3. Ανόρθωση (χάντμπολ) – 500
  4. Εθνική U20 (βόλεϊ) – 358
  5. Ομόνοια (βόλεϊ) – 358
  6. ΑΠΟΕΛ (υδατοσφαίριση) – 297