Home TOP NEWS Με πίστη, πάθος, συγκέντρωση για το “διπλό”!

Με πίστη, πάθος, συγκέντρωση για το “διπλό”!


Παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας θα κληθεί να δώσει για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” την Ανόρθωση.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία “διψούν” και θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σε ακόμη ένα παιχνίδι για την παραμονή στην κορυφή, αλλά και για να σμικρύνουν την απόσταση από τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Επίσης με ενδεχόμενη νίκη σήμερα κόντρα στην Ανόρθωση η ομάδα μας θα μπόρει να καθίσει αναπαυτικά και να περιμένει το αποτέλεσμα του Λεμεσιανού ντέρμπι στο οποίο θα προκύψουν απώλειες από τους διώκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα ή ακόμα κι από τους δύο.

Άπαντες στο πράσινο “στρατόπεδο” γνωρίζουν ότι η σημερινή αποστολή στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” δεν θα είναι εύκολη, γι’ αυτό θα κληθούν για ακόμη μια φορά να καταθέσουν ψυχή και σώμα εντός των τεσσάρων γραμμών για να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Θα χρειαστεί σε άλλο ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ να παίξουν με πίστη, πάθος, συγκέντρωση, τρίπτυχο το οποίο αν το βάλουν στο παιχνίδι τους θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλη μια πολύ σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.