Home TOP NEWS Πιθανών να μην πάρει το ρίσκο ο Μπεργκ με Λοίζου!

Πιθανών να μην πάρει το ρίσκο ο Μπεργκ με Λοίζου!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ.

Ως γνωστόν ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας κάποια αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι, Χούμποτσαν και Ντούρις και οι τραυματίες Κίκο και Ασάντε.

Όσον αφορά τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι αναφερόμαστε στους Τσέποβιτς και Λοίζου, ο πρώτος είναι καλά, τον είδαμε και στα πλάνα από την προπόνηση που ανέβασε στα ΜΚΔ, ενώ ο Δεύτερος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι στην αποστολή.

Ο Λοίζου όπως έγραψε και στην επίσημη ενημέρωση της η ΟΜΟΝΟΙΑ τις προηγούμενες μέρες, θα αξιολογείται καθημερινά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, από εκεί και πέρα η συμμετοχή του νεαρού ποδοσφαιριστή μας στον αγώνα με την Ανόρθωση εναπόκειται στον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος ίσως το πάρει πάνω του και να μην ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε να τον έχει σίγουρα και απόλυτα έτοιμο στο ματς με την ΑΕΛ.