Home TOP NEWS Ανδρέας Μιχαηλίδης: “Ελπίζουμε να υλοποιηθεί το έργο στο “Ηλίας Πούλλος”, είναι εφάμιλλο...

Ανδρέας Μιχαηλίδης: “Ελπίζουμε να υλοποιηθεί το έργο στο “Ηλίας Πούλλος”, είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών χώρων”

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.


Αναλυτικά:

Για τις συναντήσεις του ΚΟΑ: «Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε κάνουμε συναντήσεις. Κάθε κριτική μας κάνει καλύτερους. Έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε ποιους συναντούμε και τον σκοπό των συναντήσεων αυτών. Πρέπει να σας πω πως κάθε μία συνάντηση καταγράφεται στα πρακτικά και παίρνονται αποφάσεις.

Για την συνάντηση με την Ομόνοια: «Την Ομόνοια την υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά. Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους. Είναι σαν μουσική στα αυτιά μας όταν ακούμε πως θα δημιουργηθούν νέα τμήματα από έναν μεγάλο σύλλογο. Συζητήσαμε φυσικά και για τα υφιστάμενα τμήματα, για χώρους προπονήσεων κλπ. Θα τα μελετήσουμε όλα και θα παρθούν αποφάσεις».

Αν έγινε λόγος για το ΓΣΠ: «Δεν συζητήθηκε καθόλου αυτό το θέμα, δεν τέθηκε από πλευράς Ομόνοιας. Αν τεθεί μπροστά μας επίσημα και ζητηθεί η βοήθειά μας, θα το δούμε. Η ποδοσφαιρική Ομόνοια μας είχε παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό σχέδιο για το προπονητικό κέντρο στο «Ηλίας Πούλλος». Ελπίζουμε να υλοποιηθεί, είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών χώρων που έχω επισκεφθεί και θέλουμε να το δούμε στην πράξη».

Αν έχει ανοίξει ξανά το θέμα «Μακαρείου»: «Δεν έχουμε κάποιο επίσημο αίτημα από πλευράς Ομόνοιας. Εκείνο που έχουμε είναι πως εκτός τις προσφυγικές ομάδες που αγωνίζονται εκεί, έχουμε επίσημη αίτηση από την ΠΑΕΕΚ για να το χρησιμοποιήσει. Γίνονται πέντε οι ομάδες και έχουμε ζητήσει από την εταιρεία με την οποία έχουμε σύμβαση για την συντήρηση του Μακαρείου, για να γνωρίζουμε γραπτώς, αν μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε ομάδες, ώστε να απαντήσουμε στην ΠΑΕΕΚ».

Για την περσινή αίτηση της Ομόνοιας: «Από την αρχή η Ομόνοια, όταν ζήτησε το Μακάρειο, είχε πει πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνίζονται εκεί οι ομάδες που βρίσκονται εκεί. Δεν τέθηκε θέμα να φύγουν οι άλλες ομάδες. Το Μακάρειο είναι ένα γήπεδο γερασμένο που θέλει κτίσιμο από την αρχή. Για παράδειγμα, για να φτιαχτεί το ρολόι, χρειάζεται ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Δεν ήθελα να ξοδέψω δημόσιο χρήμα αλόγιστα. Στο Μακάρειο μπορούν να γίνουν κάποια πατσαρίσματα για να συνεχίσουν οι ομάδες να αγωνίζονται εκεί. Κάποιες κερκίδες έχουν κλείσει, γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Για να χαλαστεί και να φτιαχτεί από την αρχή, θα χρειαστεί τεράστια δαπάνη χρημάτων».