Home TOP NEWS Άντρος Χριστοφή: “Ο Φαμπιάνο πρέπει να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον έχει αγαπήσει...

Άντρος Χριστοφή: “Ο Φαμπιάνο πρέπει να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον έχει αγαπήσει ο κόσμος”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Άρη, Άντρος Χριστοφή, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στο Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.


Αναλυτικά:

Για το παρελθόν του: «Ο Άρης και η Ομόνοια είναι δύο ξεχωριστές ομάδες. Φάνηκα τυχερός που πήρα την μεταγραφή μου να πάω στην Ομόνοια, όπου κατέκτησα τίτλους. Και με τον Άρη είχα την ευκαιρία στον τελικό του ’89 να πάρω έναν τίτλο.

Για τον Άρη: «Μπήκαν ορισμένα λεφτά και πρέπει να κάνουν έναν σωστό προγραμματισμό για να κρατηθεί στην Α’ κατηγορία. Την επόμενη χρονιά θα κάνει μία ομάδα που μπορεί να χτυπήσει και εξάδα. Είναι μία ευκαιρία να καθιερωθεί. Μπήκαν οι άνθρωποι τώρα και θα πρέπει η ομάδα να είναι σε καλό επίπεδο».

Για την Ομόνοια: «Ήταν η πιο σταθερή ομάδα, συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Η ομάδα χτίστηκε από την περσινή σεζόν και φέτος χτίστηκε αυτή η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα».

Για τον Φαμπιάνο: «Ο κόσμος αγωνιά, θέλει να μείνει ο Φαμπιάνο. Στις δύσκολες στιγμές ήταν εκεί, στις δύο τρεις περιπτώσεις που απειλήθηκε, ήταν εκεί. Ο Φαμπιάνο πρέπει να παραμείνει στην Ομόνοια, τον έχει αγαπήσει ο κόσμος. Δεν ξέρει αν θα πάει στην Ελλάδα και θα κάνει τις ίδιες εμφανίσεις. Έχουμε και παραδείγματα του παρελθόντος, όπως ο Ντεγκρά της ΑΕΛ. Έφυγε πήγε στην Ελλάδα, δεν ανταποκρίθηκε, ήρθε πίσω και δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Ο Φαμπιάνο πρέπει να μείνει στην Ομόνοια».

Για το ρόστερ της Ομόνοιας: «Στήθηκε μία καλή ομάδα, μία καλή άμυνα και έναν τερματοφύλακα που πρέπει να μείνει. Η ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και τον σέντερ φορ».

Για το πρωτάθλημα που έρχεται: «Με δύο-τρεις καλές προσθήκες, η Ομόνοια θα διεκδικήσει και πάλι πρωτάθλημα. Και οι άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές για να ενισχυθούν. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δυνατό, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα έχουμε ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Ήταν τρεις-τέσσερις ομάδες φέτος που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα, πιστεύω πως του χρόνου θα είναι περισσότερες».