Home TOP NEWS Αναμονή για Δασάκι!

Αναμονή για Δασάκι!

Την ώρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για τον αυριανό σημαντικό αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η προσοχή είναι και στo θέμα για την έδρα για τις εγχώριες διοργάνωσεις.


Οι άνθρωποι της ομάδας μας περιμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν από τις Βρετανικές Βάσεις όσον αφορά το Δασάκι της Άχνας, αποφάσεις που ουσιαστικά θα καθορίσουν και την έδρα της ομάδας μας στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν συζητήσεις από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑ και του Εθνικού Άχνας με τους υπεύθυνους των Βρετανικών Βάσεων και πλέον άπαντες αναμένουν να δουν κατά πόσο άλλαξαν τις απόφασεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας balla.com.cy το πρωί της Δευτέρας(26/7) έγινε εκ νέου επιθεώρηση του γηπέδου στο Δασάκι Άχνας και μάλιστα με χρήση ελικοπτέρου, από το οποίο Άγγλοι και άλλοι εμπειρογνώμονες των Βάσεων, τράβηξαν φωτογραφικό υλικό, το οποίο θα τους βοηθήσει στην τελική έκθεση-απάντηση στο γνωστό αίτημα για χρήση του γηπέδου από την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ έγινε φωτογραφική λήψη των χώρων στάθμευσής που ήταν ένας από τους λόγους άρνησης των Βάσεων καθώς και άλλων εγκαταστάσεων.

Να σημειώσουμε ότι για το θέμα Δασάκι μίλησε στον ΣΠΟΡ FM (95.0) ο Πρόεδρος του Σωματείου και μέλος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης και συνέστησε υπομονή από τον κόσμο για το ζήτημα αυτό συγκεκριμένα είπε:  “Έχουμε δώσει ό,τι μας έχει ζητηθεί και περιμένουμε την τελική απόφαση. Να κάνουμε λίγη υπομονή, εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε κατάληξη. Κάνουμε προσπάθεια να γίνει αυτό που έχουμε ανακοινώσει πραγματικότητα”.