Home TOP NEWS Μπεργκ: «Προσπαθήσαμε, είχαμε τις στιγμές μας όμως έπρεπε να κάνουμε το τέλειο...

Μπεργκ: «Προσπαθήσαμε, είχαμε τις στιγμές μας όμως έπρεπε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»


Οι δηλώσεις του προπονητή μας στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα με την Ντιναμό.

Αναλυτικά:

Κάναμε καλή προσπάθεια σήμερα. Παιξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και είμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε τις στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο όμως για εμάς το να κερδίσουμε τη Ντιναμό πρέπει να είμαστε τέλειοι. Προσπαθήσαμε, είχαμε πάθος, μείναμε στο παιχνίδι, απογοητευτήκαμε για τον τρόπο που δεχθήκαμε γκολ.  Ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς.

Για το παιχνίδι: Η προσπάθεια έγινε. Η Ντιναμό άλλαξε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού. Άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο και έλεγξαν το παιχνίδι και έγινε δύσκολο για εμάς. Αυτό που είδαμε στο πρώτο μέρος ήταν καλό για εμάς. Ήταν ανοικτό παιχνίδι, βρήκαμε ευκαιρίες ενώ αυτοί δεν βρήκαν πολλές. Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολο να πάρουμε μπάλα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που κάναμε στο πρώτο μέρος. Πληγήκαμε από Κορονοϊό, είχαμε παίκτες που δεν μπορούσαν να βγάλουν 90λεπτό. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες θέλει παίκτες που να μπορούν να παίξουν σε ψηλό επιπεδο 95λεπτά. Θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, είχαμε καλές κινήσεις, δεχθήκαμε γκολ από στημένο, στο ανοικτό παιχνίδι αυτοί έκαναν φάσεις ειδικά στο τέλος. Η Ντιναμό είναι σε υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Αυτό φαίνεται από το μπάτζετ και την αξία των παικτών της. Κέρδισαν πέρσι την Τότεναμ. Παίξαμε φέτος μία πολύ καλή ομάδα ενώ παίξαμε πέρσι την Αραράτ στον πρώτο μας αγώνα. Ήταν καλή ομάδα όμως δεν ήταν Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Για τον κόσμο: Είχαμε την στήριξη. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε ξέρουν ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν πολύ ωραία να τους βλέπουμε ξανά. Έδειξαν την εκτίμηση τους για την προσπάθεια των παικτών. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, κάναμε τη διαφορά μικρότερη όμως στο τέλος η Ντιναμό ήταν καλύτερη. Έχουμε φανταστικούς οπαδούς.

Για το παιχνίδι με τη Φλόρα: Δεν είδα ακόμα τη Φλόρα. Τώρα πρέπει να τους δούμε. Είχαν δύο κλειστά παιχνίδια με τη Λέγκια. Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια, δεν είναι στο επίπεδο της Ντιναμό όμως σίγουρα είναι καλή ομάδα. Τώρα θα προπονηθούμε με όλους τους παίκτες μας. Αυτά τα παιχνίδια με την Ντιναμό ήταν πολύ καλά για τους παίκτες μας. Θα γινόμαστε σίγουρα καλύτεροι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι μεγάλα παιχνίδια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχει συχνά την ευκαιρία η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει έτσι παιχνίδια. Πέρσι προχωρήσαμε θέλουμε να το κάνουμε και φέτος.

Για τον Ατιεμουέν: Θα έχουμε και τον Ιγιάγι, παίζει στα άκρα έχει ταχύτητα, θα είναι διαθέσιμος και περιμένουμε περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό μας παιχνίδι. Ήταν καλός στις προπονήσεις. Είναι μαζί μας μία εβδομάδα και είναι καλά.