Home TOP NEWS Αυτούς περιμένουμε να δούμε βασικούς τη Δευτέρα

Αυτούς περιμένουμε να δούμε βασικούς τη Δευτέρα


Από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ την περασμένη Πέμπτη, ίσως και να φανέρωσε τις προθέσεις του σε ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα που θα επιλέξει στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.

Κόντρα στη Βασιλεία έπαιξαν ένα ημίχρονο οι Λέτσιακς, Τσέποβιτς, Ντίσκερουντ, Γκόμεθ, Σέχου, Μπασιρού, Κακουλλής και Λοϊζου. Λιγότερο χρόνο πήρε ο Παπουλής. Από τους 9 αυτούς ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι θα είναι στο αρχικό σχήμα τη Δευτέρα. Ενδεχομένως μόνο ο Κακουλλής να μην επιλεγεί για την εντεκάδα, ίσως και ο Παπουλής. Πιθανόλογούμε πως οι υπόλοιποι 7 θα είναι βασικοί.

Δεν έπαιξε καθόλου ο Γιούστε ο οποίος θα είναι σίγουρα εντεκαδάτος ενώ με αξιώσεις διεκδικεί τη θέση δίπλα του ο Χούμποτσαν αφού ούτε αυτός πήρε χρόνο στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ. Έκανε πάντως τρομερό παιχνίδι ο Νικόλας και σίγουρα δικαιούται θέση.

Ούτε τον Ζαχαρίου περιμένουμε να τον δούμε τη Δευτέρα. Δεν ταξίδεψε με την ομάδα λόγω προβλήματος που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μάλλον θα πάρει το χρόνο του για να καταστεί απόλυτα έτοιμος.

Αν δεν είναι καλά ο Φαμπιάνο τότε ο Ουζόχο θα καταγράψει δεύτερη συναπτή συμμετοχή στο τέρμα της ομάδας.