Home TOP NEWS Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη και… για την δεύτερη συνεχόμενη!

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη και… για την δεύτερη συνεχόμενη!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, το οποίο θα γίνει αύριο (25/10 – 19:00) στο Μακάρειο Στάδιο.


Για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι το αυριανό θα είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι στο εφετινό πρωτάθλημα, ακολούθησαν αυτά με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο ΓΣΠ με την ομάδα μας να είναι τυπικά φιλοξενούμενη, αλλά και με την ΑΕΚ Λάρνακας στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Το “τριφύλλι” στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει να κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, νίκη η οποία αν έρθει θα είναι η πρώτη μακριά από το ΓΣΠ και ουσιαστικά θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να κολλήσει για πρώτη φορά που στην φετινή σεζόν δύο επιτυχήμενα αποτελέσματα.

Η αυριανή αντίπαλος μας βρίσκεται στο πρωτελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας τρεις ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να παρασύρει κανένα στο “Ηλίας Πούλλος” καθώς η νεοφώτιστη ομάδα έδειξε ότι έχει ανταγωνιστικό ρόλο.

Στο αυριανό παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτή είναι η ομάδα μας, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και οι ποδοσφαιριστές μας εντός του αγωνιστιικού χώρου. Θα πρέπει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να μπει επιθετικά στο ματς, να προσέξει αμυντικά, να μετουσιώσει τις ευκαιρίε σε γκολ και γενικά να έχει σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοση της.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τα πιο πάνω στοιχεία στο παιχνίδι τότε θα μπορέσει να φύγει με το “διπλό” από το Μακάρειο.