Home TOP NEWS Match Report: Χάσαμε 3-1, μπορούσαμε σίγουρα για κάτι καλύτερο

Match Report: Χάσαμε 3-1, μπορούσαμε σίγουρα για κάτι καλύτερο


Αξιοπρεπής μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ. Χάσαμε με 3-1 σε έναν αγώνα στον οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κέρδος αφού είχαμε τις στιγμές μας στο παιχνίδι.

Υπήρξαν παίκτες που έκαναν καλή προσπάθεια, είχε κι άλλους από τους οποίους σίγουρα ο Μπεργκ περίμενε περισσότερα. Το αποτέλεσμα αυτό μας βγάζει σχεδόν οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης.

Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξα ν από την αρχή αυτοπεποίθηση οι ποδοσφαιριστές μας και έδειξαν να θέλουν να επιτεθούν. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Ελβετοί άρχισαν να επιβάλλονται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρία. Στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή μας σκόραραν με τον Μιλάρ στο 19’. Απαντήσαμε όμως νωρίς με το εύστοχο πέναλτι του Γκόμεθ το οποίο κέρδισε ο Τσέποβιτς.

Παρά την καλή της παρουσία η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καρμπάλ.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η Βασιλεία η ομάδα που κράτησε περισσότερο μπάλα, έλεγξε το ρυθμό, είχε φάσεις για να σκοράρει, βρήκαμε κι εμείς 1-2 καλές στιγμές, το παιχνίδι ήταν διεκδικήσιμο μέχρι το τέλος όταν μπήκε το 3ο γκολ των Ελβετών και τελείωσε το ματς.

Οι φάσεις του αγώνα:

Η πρώτη τελική ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ του Λέτσιακς από δύσκολο σημείο στο 4ο λεπτό και το οποίο πέρασε έξω.

Στο 8ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έσκασε στην περιοχή, πήρε μπάλα ο Μιξ ο οποίος σούταρε με τπο αριστερό όμως κόντραρε η μπάλα σε αμυνόμενο και ενώ πήγαινε μέσα και έφυγε κόρνερ.

Στην πρώτη της επίθεση η Βασιλεία έβαλε το γκολ στο 19ο λεπτό. Συνδυάστηκαν ωραία έξω από την περιοχή μας οι Ελβετοί, ο Κασάμι βγήκε μόνος από πλάγια, έκανε σουτο στο δοκάρι, η μπάλα έμεινε στο γήπεδο, πήγε στον Μιλάρ ο οποίος σούταρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ψάλτη και πήγε μέσα.

Στο 21ο λεπτό ο Ζέγκροβα έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας με δύναμη ομως ο Ουζόχο απέκρουσε σταθερά.

Στο 25ο λεπτό ο Γκόμεθ έδωσε κάθετα στον Τσέποβιτς, Αυτός μπήκε στην περιοχή, ντρίμπλαρε, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ και σκόραρε για το 1-1.

Στο 31ο λεπτό ο Καμπράλ έκανε με δύναμη ένα σουτ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ουζόχο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 36ο λεπτό η Βασιλεία όταν ο Καμπράλ πήρε μπάλα και μπήκε στην περιοχή μας, πλάσαρε τον Ουζόχο που απέκρουσε, η μπάλα έμεινε στην περιοχή για να έρθει ο Λέτσιακς να διώξει.

Στο 39ο λεπτό δόθηκε πέναλτι για τη Βασιλεία για χάρι του Γκόμεθ στην περιοχή. Μάλλον λανθασμένη η απόφαση της Φραπάρ. Εκτέλεσε ο Καμπράλ και σκόραρε

Β’ Ημίχρονο

Ο Μπεργκ έβαλε στο δέυτερο μέρος τους Σέχου, Κακουλλή, Κίκο και Μπασιρού και άφησε εκτός τους Τσέποβιτς, Ντίσκερουντ, Γκόμεθ και Λέτσιακς.

Η πρώτη φάση ήταν για τη Βασιλεία ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έκσασε η μπάλα μπροστά στον Καμπράλ ο οποίος προσπάθησε με γυριστό να σκοράρει όμως το σουτ του απέκρουσε ο Ουζόχο.

Στο 48ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε απίστευτη απόκρουση με τα πόδια όταν μπροστά στο τέρμα βρέθηκε ο Ζέγκροβα, σούταρε στη γωνία όμως ο Νιγηριανός είπε όχι.

Στο 52’ ο Ζέγκροβα σούταρε από πλάγια δεξιά στην απέναντι γωνία του Ουζόχο ο οποίος έπεσε και απέκρουσε.

Ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 53ο λεπτό όταν ο Ντούρις ποήρε πάσα στην περιοχή από τον Κακουλλή, πλάσαρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 56ο λεπτό έγινε μία καλή κεφαλιά στην περιοχή μας, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 58’ βγήκε σέντρα στην περιοχή μας, ο Κασάμι έκανε γυριστό που έφυγε έξω.

Στο 66ο λεπτό πέρασε εκτός γηπέδου ο Λοϊζου και τη θέση του πήρε ο Παπουλής.

‘Ενα σουτ έκανε ο Ντούρις έξω από την περιοχή, ήταν άστοχο στο 69ο λεπτό.

Στο 75ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Κακουλής. Παπουλής και Κίκο έκαναν το 1-2, ο Πορτογάλος έστειλε χαμηλά τη σέντρα στον Κακουλή που πλάσαρε με μία με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Πολύ μεγάλη απόκρουση έκανε στο 85ο λεπτό ο Ουζόχο ύστερα από σουτ του Ζέγκροβα, η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι.

Καλή στιγμή στο 87ο λεπτό όταν ο Κακουλής έκανε γύρισμα από πλάγια στην περιοχη, μήκε στη φάση ο Ντούρις ο οποίος πλάσαρε όμως η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό που ήταν κοντά του.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κίκο έκανε λάθος στο κέντρο, πήραν μπάλα οι Ελβετοί που βγήκαν στην αντεπίθεση 3 εναντίον ενός, ο Ζέγκροβα πήρε μπάλα στην περιοχή πλάσαρε τον Ουζόχο και σκόραρε.