Home TOP NEWS Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, πράξη τέταρτη, με δύο αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα.


Την ίδια ώρα στις 19:00 οι δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη, ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση θα αναμετρήθουν με την ΠΑΕΕΚ και την ΑΕΚ αντίστοιχα στο Μακάρειο Στάδιο και στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Στο Μακάρειο Στάδιο που θα είναι στραμμένη και η προσοχή μας απόψε (19:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενηθεί από τη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Η ομάδα μας προέρχεται από νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θέλει να δώσει σύνεχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη η ΠΑΕΕΚ θα επιδιώξει την έκπληξη κόντρα στην ομάδα μας, στοχεύοντας παράλληλα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς που θα γίνει στο “Αντώνης Παπαδόπουλο” η Ανόρθωση θα τα πει με την ΑΕΚ Λάρνακας. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια θέλει μόνο τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτέλεσματα μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ του Νταβίντ Καταλά κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με 4νίκες και 2ισοπαλίες και θα προσπαθήσει απόψε να πετύχει το “διπλό” έτσι ώστε να διατηρήσει το αήττητο και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

19:00 ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision)
19:00 Ανόρθωση – ΑΕΚ (Cablenet)