Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πίσω στορ στο ημίχρονο όμως η παρουσία μας, μας κάνει να ελπίζουμε

Πίσω στορ στο ημίχρονο όμως η παρουσία μας, μας κάνει να ελπίζουμε


Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξα ν από την αρχή αυτοπεποίθηση οι ποδοσφαιριστές μας και έδειξαν να θέλουν να επιτεθούν. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Ελβετοί άρχισαν να επιβάλλονται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρία. Στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή μας σκόραραν με τον Μιλάρ στο 19’. Απαντήσαμε όμως νωρίς με το εύστοχο πέναλτι του Γκόμεθ το οποίο κέρδισε ο Τσέποβιτς.

Παρά την καλή της παρουσία η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καρμπάλ.

Κρατάει περισσότερο μπάλα η Βασιλεία στο γήπεδο όμως δείχνουμε κι εμείς πως μπορούμε να γίνουμε απειλητικοί όταν βγαίνουμε μπροστά. Δεν ήταν παιχνίδι με φάσεις και περιμένουμε πως στο δεύτερο μέρος θα αξιοποιήσουμε τις επιθέσεις μας για να ισοφαρίσουμε ξανά.

Οι φάσεις του αγώνα:

Η πρώτη τελική ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ του Λέτσιακς από δύσκολο σημείο στο 4ο λεπτό και το οποίο πέρασε έξω.

Στο 8ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έσκασε στην περιοχή, πήρε μπάλα ο Μιξ ο οποίος σούταρε με τπο αριστερό όμως κόντραρε η μπάλα σε αμυνόμενο και ενώ πήγαινε μέσα και έφυγε κόρνερ.

Στην πρώτη της επίθεση η Βασιλεία έβαλε το γκολ στο 19ο λεπτό. Συνδυάστηκαν ωραία έξω από την περιοχή μας οι Ελβετοί, ο Κασάμι βγήκε μόνος από πλάγια, έκανε σουτο στο δοκάρι, η μπάλα έμεινε στο γήπεδο, πήγε στον Μιλάρ ο οποίος σούταρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ψάλτη και πήγε μέσα.

Στο 21ο λεπτό ο Ζέγκροβα έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας με δύναμη ομως ο Ουζόχο απέκρουσε σταθερά.

Στο 25ο λεπτό ο Γκόμεθ έδωσε κάθετα στον Τσέποβιτς, Αυτός μπήκε στην περιοχή, ντρίμπλαρε, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ και σκόραρε για το 1-1.

Στο 31ο λεπτό ο Καμπράλ έκανε με δύναμη ένα σουτ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ουζόχο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 36ο λεπτό η Βασιλεία όταν ο Καμπράλ πήρε μπάλα και μπήκε στην περιοχή μας, πλάσαρε τον Ουζόχο που απέκρουσε, η μπάλα έμεινε στην περιοχή για να έρθει ο Λέτσιακς να διώξει.

Στο 39ο λεπτό δόθηκε πέναλτι για τη Βασιλεία για χάρι του Γκόμεθ στην περιοχή. Μάλλον λανθασμένη η απόφαση της Φραπάρ. Εκτέλεσε ο Καμπράλ και σκόραρε