Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΠΑΕΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΠΑΕΕΚ

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άπαντες είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.


Η ομάδα μας θα πάει στο γήπεδο της Πρωτεύουσας για να παίξει το τρίτο της εκτός έδρας παιχνίδι την φετινή σεζόν, έχοντας στην αποστολή της συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Γιάννης Κούσουλος, Έρικ Μποτεάκ και ο τιμωρημένος, Αμπντουλαχί Σέχου.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Βασιλεία, ενώ περιμένουμε και πάλι να δούμε την ομάδα να παρατάσσεται με ένα σχηματισμό 4-2-3-1

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ουζόχο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Γιούστε και Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Χούμποτσαν (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Φουάντ Μπασίρου και Γιόρντι Γκόμεθ και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Μιξ Ντίσκερουντ.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα με δίδυμο στα “φτερά” τους Λοίζο Λοίζου και Μαρίνο Τζιωνή και μοναδικός προωθημένος στην γραμμή κρούσης θα είναι ο Μάρκο Τσέποβιτς.

Να σημειώσουμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Νικόλας Παναγιώτου που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Βασιλεία, ενώ αν είναι καλά ο Παναγιώτης Ζαχαρίου ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο Ευρωπαϊκό ματς ίσως τον δούμε να ξεκινάει τον αγώνα.

Απο εκεί και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν κι άλλα όπλα στην φαρέτρα τους τα οποία μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.